Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Pippa Middleton trouwt in festivalstijl

Pippa Middleton trouwt in festivalstijl

Celebs
Pippa Middleton trouwt in festivalstijl

De grote dag voor Pippa Middleton, de schoonzus van de Britse prins William, komt steeds dichterbij: op 20 mei stapt ze in het huwelijksbootje met bankier James Matthews. De voorbereidingen voor het huwelijksfeest zijn in volle gang en van wat we tot nu toe weten, worden we stiekem best een beetje jaloers.

Lees ook
Oei: Privéfoto’s Pippa Middleton gehackt!

Festival food
Pippa (33) zou namelijk gaan voor een trouwdag geheel in festivalstijl. Volgens Mirror heeft de jongere zus van Duchess Kate Middleton al een hamburgercateraar en een fish-and-chips-stand in hebben gehuurd om een muziekfestivalsfeer te creëren voor haar gasten.

H’op de camping!
De brunette laat ook een aantal yurts, een soort nomadententen (heb je ze toevallig voorbij zien komen in de film Bridget Jones’s Baby?), neerzetten op het landgoed van haar ouders, zodat haar feesten gasten heerlijk kunnen blijven slapen.

Wie durft?
Een bron onthult dat de huwelijksvoltrekking zelf vrij traditioneel zal zijn, maar dat Pippa tijdens het feest in de tuin een wat informelere sfeer wil. Verwacht wordt dat de gasten daar ook rekening mee houden met het kiezen van hun outfits. We zijn razend benieuwd: wie durft er in franje-rokjes, ripped denim en met een verentooi op op deze toch wel enigszins royal wedding te verschijnen?

Lief!
Voor Pippa’s neefje prins George en nichtje prinses Charlotte, de kids van Williams en Kate, is een belangrijke rol weggelegd tijdens de ceremonie. Wij hopen op ringdrager en bloemenmeisje. Kom maar door met die foto’s!

Beeld: ANP

Shoppen is altijd een goed idee