Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Peter van der Vorst verwikkeld in Twitter-rel over slachtoffers Orlando

Peter van der Vorst verwikkeld in Twitter-rel over slachtoffers Orlando

Peter van der Vorst verwikkeld in Twitter-rel over slachtoffers Orlando

Peter van der Vorst geeft zijn sterke mening op Twitter en laat zich duidelijk niet zomaar bedreigen. BN’er of niet, hij laat duidelijk niet met zich sollen wanneer een volger hem op een felle toespreekt.  

Het begon met een reactie van Peter van der Vorst op een tweet van Donald Trump. De presidentskandidaat had zijn medeleven geuit via Twitter aan de familie en vrienden van de slachtoffers van de schietpartij in de gay club Pulse in Orlando. Van der Vorst had daarop gereageerd dat Trump beter kon stoppen met de Amerikanen van wapens te voorzien…

‘Mij in die homoclub wensen is pas écht ziek’

Eén Twitteraar was niet blij met deze reactie, waarna een rel ontstond tussen hem en de presentator. Volgens de Twitteraar had Van der Vorst zelf in de homoclub aanwezig moeten zijn op het moment dat het bloedbad werd aangericht.

Van der Vorst heeft het daarbij niet gelaten en reageerde fel: ‘Mij in die homoclub wensen is pas écht ziek. En daar ga je nog van horen!’ Daar bleef het helaas niet bij, na nog een reactie van de Twitteraar reageerde Peter van der Vorst opnieuw. ‘Heel benieuwd hoe je het op camera doet, was vrij simpel om je te traceren. Tot binnenkort!’

x5Agu8ftIKWta4lvIXRf98kJpdJdXuhoL1UN1VMn (1)

Loze woorden om te imponeren of zouden we de Twitteraar echt op ons televisiescherm mogen verwachten binnenkort? Wij zijn alvast geschrokken, maar ook positief verrast door de reactie van Peter van der Vorst. Social media blijft een openbare plaats en zulke zware woorden over de dood wens je niemand toe… Inmiddels zijn de reacties van de Twitteraar verwijderd.

Bron: Telegraaf

Lees ook: