Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Bekend Nederland neemt afscheid van overleden Peter R. de Vries

Bekend Nederland neemt afscheid van overleden Peter R. de Vries

Bekend Nederland neemt afscheid van overleden Peter R. de Vries

Donderdag is er in besloten kring afscheid genomen van de vorige week overleden misdaadverslaggever Peter R. de Vries. In het bijzijn van vele bekende Nederlanders en zijn familie vond de plechtigheid plaats in het Koninklijk Theater Carré in Amsterdam.

Besloten afscheid

Onder anderen John, Johnny en Linda de Mol, Nikkie Plessen en Jeroen Pauw behoorden tot de genodigden van de dienst in besloten kring.Daarnaast brachten ook Humberto Tan, Edwin Evers, Beau van Erven Dorens, Ellie Lust, Ruben Nicolai, Wilfred Genee, Robert Ten Brink en Albert Verlinde de donderdag overleden misdaadverslaggever een laatste groet. Ook De Vries’ RTL Boulevard-collega’s, onder wie Luuk Ikink en Vivienne van den Assem, zijn naar Carré gekomen om stil te zijn bij het grote verlies.

Lees ook:

Zoon van Peter R De Vries reageert op neerschieten van zijn vader

Familie

De dienst begon om 11.00 uur vanmorgen. Direct na de bijeenkomst werd de kist via de hoofdingang van het theater naar buiten  gedragen. Voor de uitvaart daarna waren alleen familie en intimi uitgenodigd, de pers werd nadrukkelijk gevraagd niet aanwezig te zijn.

Neergeschoten

Misdaadverslaggever Peter R. de Vries werd twee weken geleden neergeschoten in de Lange Leidsedwarsstraat in Amsterdam. Hij overleed vorige week in het ziekenhuis aan de verwondingen van de schietpartij. Zijn familie liet eerder in een schriftelijke reactie op de tragische gebeurtenis weten: “We zijn onnoemelijk trots op hem en tegelijkertijd ontroostbaar.” Misdaadverslaggever en journalist Peter R. de Vries werd 64 jaar.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Edwin Smulders (@edwinsmulders)


Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: ANP, Story | Beeld: ANP