Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Persoonlijke e-mails Johnny Depp uitgelekt

Persoonlijke e-mails Johnny Depp uitgelekt

Persoonlijke e-mails Johnny Depp uitgelekt

Johnny Depp is verwikkeld in een juridische strijd met zijn voormalig zaakwaarnemers van The Management Group. Hij beweert dat ze hebben gefraudeerd en dat hij niet wist dat hij financieel in zwaar weer verkeerde. Door het uitlekken van een aantal persoonlijke e-mails van de acteur lijkt het er echter op dat Depp wel degelijk op de hoogte was van zijn financiële problemen.

Lees ook: ZIEN: Frans landgoed Johnny Depp staat te koop

In de mails zijn allerlei conversaties tussen de 54-jarige acteur en zijn voormalig managers te lezen. De gesprekken zijn opgenomen in een groot document, waarmee geprobeerd wordt aan te tonen dat Depp wel op de hoogte werd gehouden van zijn financiële problemen. Zo kreeg Johnny eind 2009 van The Management Group te horen dat hij het ‘rustig aan moest doen’ tijdens de feestdagen. Hierop antwoordde de acteur ‘zijn best’ te doen. ‘Maar ik kan het ook niet helpen. Ik moet mijn kinderen en mijn familie een mooie kerst geven.’

Ook komt uit de mailconversaties naar voren dat de zaakwaarnemers van The Management Group meerdere malen hebben aangedrongen op een gesprek met de Pirates Of The Carribean-acteur. Ze zouden vaak hebben voorgesteld om een gesprek aan te gaan ‘om realistisch te kijken hoe inkomsten en uitgaven weer in balans kunnen worden gebracht’.

De 54-jarige acteur heeft zijn voormalig managers aangeklaagd wegens fraude en een som van ruim 25 miljoen dollar geëist van de mensen die zestien jaar zijn carrière hebben gemanaged. The Management Group beweert echter dat Depp nog enkele miljoenen aan openstaande rekeningen aan hen moet betalen.

Wil je niets meer missen van Flair? Neem een abonnement. Profiteer nú van onze speciale lente-aanbieding: 10 nummers voor slechts €10

Bron: RTL