Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Gezelligheid gegarandeerd: dit decemberspel van Kirsten Schilder bezorgt je een leuke middag met de kids

Gezelligheid gegarandeerd: dit decemberspel van Kirsten Schilder bezorgt je een leuke middag met de kids

Gezelligheid gegarandeerd: dit decemberspel van Kirsten Schilder bezorgt je een leuke middag met de kids

De Sint mag dan misschien alweer vertrokken zijn, maar dat betekent tegelijkertijd dat de kerstdagen weer een stukje dichterbij komen (nog zeventien dagen te gaan!). Speciaal daarom heeft Kirsten Schilder (36) haar inmiddels befaamde Pepernotenspel in een nieuw jasje gestoken, zodat we er extra lang van kunnen genieten.

Vermaak voor de kids

Sla jij altijd groots in voor pakjesavond en heb je nog een lading pepernoten in de kast liggen? Die zijn natuurlijk hartstikke lekker om van te snoepen, maar minstens zo leuk om Kirsten’s Pepernotenspel mee te spelen. Van haar sinterklaasspel heeft de brunette een kersteditie gemaakt, die je kunt spelen met je leftover kruidnootjes.

Op naar de supermarkt!

En nu horen we je denken: leftovers? Wie heeft er nou strooigoed over? Dat kun je toch niet laten staan? Het Pepernotenspel is dan misschien zo gemaakt dat er precies een kruidnoot in elk vakje past, maar je kunt het natuurlijk ook spelen met in stukken gebroken kerstkransjes of iets anders lekkers. Tip: rennen naar de supermarkt kan natuurlijk ook, want er moet vast nog wel een zak pepernoten te scoren zijn met flinke korting ;-).

Kirsten’s Pepernotenspel

Kirsten speelt haar Pepernotenspel al jaren met haar kinderen, die groots fan zijn. “Ongeveer twee maanden geleden kwamen Julian en Nikki samen het huis binnen rennen”, vertelt de Flair-columnist erover. “Ondanks het feit dat Sinterklaas nog lang niet begonnen was aan de oversteek naar Volendam, bleken zij daar toch al mee bezig te zijn! ‘Mama, als de pepernoten weer te koop zijn, gaan we dan weer het Pepernotenspel spelen?’ Die vraag bracht mij op een idee…”

Leuk én gezellig

“Vanaf dit jaar heb ik, voor iedereen die het maar wil spelen, het Pepernotenspel in de vorm van een kleurplaat uitgewerkt. Voor ouders, leidsters en leerkrachten die de kinderen willen verblijden met een leuke en gezellige Sinterklaasactiviteit. En de spelregels? Die staan er uiteraard gewoon bij. Download de verschillende versies via onderstaande links. Heel erg veel speelplezier!”

Lees ook
Flair TV: Kirsten gaat shoppen voor de feestdagen met Flair’s budgetblogger Jeltje

Download hiér

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Flair (@flair_nl)

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Kirsten Schilder (@kirsten_schilder)

Beeld: Bart Honingh voor Flair, Instagram