Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Wat een pech: Beau van Erven Dorens’ vakantie verloopt niet erg soepeltjes!

Wat een pech: Beau van Erven Dorens’ vakantie verloopt niet erg soepeltjes!

Wat een pech: Beau van Erven Dorens’ vakantie verloopt niet erg soepeltjes!

Presentator Beau van Erven Dorens is met zijn gezin op vakantie naar Frankrijk, en dit keer wilde de Boulevard presentator er een autovakantie van maken. Maar de reis verloopt niet helemaal zoals gepland…

Kapotte remschijf
De familie was nog maar net onderweg, of de auto begaf het. In Oosterhout zat de remschijf van de auto vast, waardoor het gezin genoodzaakt was al gauw een pauze in te lassen. Beau deelde hiervan al een berichtje op Twitter, waarop hij ondanks de autopech nog vrolijk lachend met de automonteur staat. Maar al gauw sloeg het noodlot alweer toe!

Hilarische tweets
Want Beau, zijn vrouw en vier zoons waren nog maar net de grens over, of het was alweer raak. Ook hiervan deelt de 45-jarige presentator een foto op Twitter, waarop zijn auto op de brug staat in een autogarage. De tweet is hilarisch, en laat gelukkig wel blijken dat ondanks alle tegenslagen de vakantiestemming alsnog aanwezig is. Wat er precies mis is met de auto is niet duidelijk, maar waarschijnlijk neemt het gezin de volgende keer gewoon weer het vliegtuig!

Bron: Telegraaf

Lees ook: