Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Paul de Leeuw slaat Mattie en Wietze in de boeien

Paul de Leeuw slaat Mattie en Wietze in de boeien

Celebs
Paul de Leeuw slaat Mattie en Wietze in de boeien

Paul de Leeuw heeft dj’s Mattie en Wietze vanochtend in de boeien geslagen. Het duo viert met deze ludieke actie het vijfjarig bestaan van hun radioshow op Qmusic. Ze blijven tot vrijdagochtend aan elkaar vastzitten.

Lees ook
Mattie en Wietze laten zich vijf dagen aan elkaar vast ketenen

Prison break
Voor de gelegenheid blijven Mattie en Wietze de hele week in het pand van Qmusic, waar speciaal voor hen een ‘huisje’ is ingericht die ‘geboeid-proef’ is. ‘Ik wens jullie heel veel succes en vijf geweldige dagen,’ gniffelde Paul, nadat hij de mannen met boeien had vastgeketend.

Claustrofobisch
Het zal voor het radio-duo even wennen zijn om alles samen te doen. Wietze voelde zich direct al niet op zijn gemak. ‘Dit voelt zo niet oké,’ zei de dj na een paar minuten. ‘Het voelt een beetje claustrofobisch.’

Stemmen maar!
Luisteraars van Qmusic kunnen stemmen op activiteiten die Mattie en Wietze volgens hen geboeid moeten uitvoeren. Op hun eerste dag gaat het duo in ieder geval aan de slag met een doe-het-zelfpakket. Ze moeten samen hun bed in elkaar zetten.

Carrièremove?
Mattie en Wietze werden vorige week gelinkt aan een overstap naar Talpa Radio. Daarover laten ze niets los. Het duo benadrukt dat het gewoon een contract heeft bij Qmusic en dat het bezoek vorige week aan Talpa écht puur uit interesse was. ‘Het was gewoon een rondleiding en voor de rest: we hebben gewoon een overeenkomst met Q.’

Shoppen is altijd een goed idee