Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Paul de Leeuw interviewt goede vriendin Adele: ‘Het is spannend om haar weer te zien’

Paul de Leeuw interviewt goede vriendin Adele: ‘Het is spannend om haar weer te zien’

Paul de Leeuw interviewt goede vriendin Adele: ‘Het is spannend om haar weer te zien’

Paul de Leeuw is goed bevriend met de wereldberoemde zangeres Adele. Jaren geleden was de zangeres al te zien in een van Pauls televisieshows toen ze nog onbekend was. De twee hielden contact met elkaar en dit jaar strikte Paul Adele weer voor een interview. 

Paul en Adele

Paul de Leeuw heeft een nieuwe programma Busje komt zo! waarin hij langsgaat met bij diverse mensen met z’n busje. Hij gaat ook langs bij wereldster Adele, maar dan per boot. De presentator vertrok naar Londen waar hij de zangeres sprak over haar nieuwe album 30 dat binnenkort uitkomt. De zangeres nam 6 jaar lang een sabbatical, maar is nu terug met nieuwe muziek. Paul heeft Adele meer dan eens ontmoet. Ze kwam vaak optreden tijdens zijn televisieshows.

In 2007 was de zangeres nog niet heel bekend, maar was ze wel te gast in de show van Paul. Tijdens de show in 2007 brachten ze samen het nummer Make you feel my love ten gehore, wat echt prachtig klonk. Het publiek had echter geen idee wie Adele was, maar Paul noemde haar een ‘heel groot talent’ die heel groots zou kunnen worden. Paul had het zeker bij het rechte eind, want Adele is vervolgens een wereldberoemde zangeres geworden. Paul en de zangeres werden na de show van toen zelfs goede vrienden van elkaar.

Tekst gaat verder onder video. 

Lees ook
Fans verbluft door afgevallen Adele: ‘Lijkt wel een koningin met dit kapsel’

Interview Adele

Paul keek er naar uit om de zangeres na jaren weer te zien. “In de zes jaar dat we elkaar niet hebben gezien, is er zoveel met haar gebeurd dat het spannend is om haar weer te zien. En het ging goed!”, vertelde de presentator. Het interview zal 25 november te zien zijn om 21:30 op NPO1. Wij zijn heel benieuwd!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Story | Beeld: BrunoPress