Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Patty Brard over emotionele ontmoeting met dochter Priscilla: ‘Ze kwam op me af lopen en hield me vast’

Patty Brard over emotionele ontmoeting met dochter Priscilla: ‘Ze kwam op me af lopen en hield me vast’

Celebs
Patty Brard over emotionele ontmoeting met dochter Priscilla: ‘Ze kwam op me af lopen en hield me vast’

Het was gisteren the talk of the town: de hereniging tussen Patty Brard en dochter Priscilla. Onlangs vlogen moeder en dochter elkaar na elf jaar geen contact te hebben weer in de armen. Hoewel de twee graag achter de schermen aan hun verzoening willen werken, vertelde Patty gisteren in Shownieuws eenmalig openhartig over de hereniging met haar inmiddels 37-jarige dochter.

Doodeng

“Het was heel raar. Echt heel raar. Je gaat daar toch met een knoop in je maag naar toe. Je weet niet wat je te wachten staat. Is er woede? Is er liefde? Is er emotie?”, vertelt Patty over het moment suprême. De Shownieuws-presentatrice vond het dan ook doodeng. Gelukkig werden haar angsten in een klap weggenomen toen Priscilla op haar af kwam lopen. “Ze heeft me vastgehouden en ik haar toen ook natuurlijk.”

Boek Patty

Tijdens de verzoening wilde Patty duidelijk maken dat ze ervan bewust is dat ze fouten heeft gemaakt. Zo schreef ze haar excuses eerder al op papier in het openhartige boek Patty: de negen levens van Patty Brard. Deze bleek Priscilla echter niet gelezen te hebben. “Ik had dat boek een beetje geschreven met de gedachte dat het daarna misschien wel goed zou komen. Zij daarentegen had een brief aan mij geschreven. Na twee uur praten hadden we eigenlijk zoiets van: die brief hoeft niet meer. Maar we hebben ‘m toch gelezen. En dan zei ze af en toe: ‘Ja, hier was ik heel kwaad hoor’.”

Lees ook
Patty Brard over Johnny de Mol: ‘Hij heeft wel iets geprobeerd met mij’

Stapje voor stapje

Patty is uiteraard dolblij dat de eerste stap in ieder geval gezet is en ze haar dochter en verloofde heeft gezien. “We hebben wel besloten om dit stapje voor stapje te gaan doen, en niet overmorgen al op pad gaan om bruidsjurken te gaan shoppen.” Ook blijft dit voorlopig het enige wat Patty over het hele gebeuren kwijt wil. Vooral omdat dochter Priscilla geen fan is van de spotlights. “Ik hoop dat ze met gerust gelaten wordt. Dit was de eerste en gelijk de laatste keer dat ik erover praat.”

Bekijk via deze link het hele fragment terug.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Shownieuws | Beeld: ANP

Shoppen is altijd een goed idee