Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Patty Brard blikt terug op oude foto: ‘Ik voel me honderd malen lekkerder’

Patty Brard blikt terug op oude foto: ‘Ik voel me honderd malen lekkerder’

Patty Brard blikt terug op oude foto: ‘Ik voel me honderd malen lekkerder’

Patty Brard (66) blikt terug op een oude foto van een aantal jaar geleden. De foto werd gemaakt tijdens de opnames van het programma De Gevaarlijkste Wegen, waar ze samen met Richard Groenendijk (49) aan meedeed.

Herinneringen

Patty Brard kon het natuurlijk niet laten om de foto van Richard op Instagram te delen. Wat een verschil! Patty is bijna onherkenbaar op de ‘throwback’ foto. Ze is flink wat kilo’s afgevallen sinds dit leuke kiekje is genomen. “Mijn lieve vriend Richard Groenendijk kreeg vandaag deze herinnering op FB! Ik snap nu wel dat we destijds tijdens de opnames van “De gevaarlijkste wegen” 3 auto’s versleten hebben! Welke gemiddelde Jeep houdt dit gewicht……Meine gute!”, schrijft ze grappend onder de foto.

Lees ook
Patty Brard (66) deelt voor en na-foto’s na operatie aan voeten: ‘Het is toch niet te geloven?’

Acceptatie

Patty Brard is zeer tevreden met de veranderingen sinds deze foto. “Gelukkig heb ik de frustratie in acceptatie kunnen omzetten en ben ik aan mezelf gaan werken! De foto is niet gemaakt door de beste fotograaf ever, maar toch… Wat voel ik me nu toch honderden malen lekker dan toen.” Veel volgers vinden het een knappe prestatie van Patty. “Bravo! 👏 ❤️”, schrijft Heleen van Royen. “👏👏👏”, reageert Chantal. Richard Groenendijk grapt zelf nog dat ze vooral veel vocht vasthielden tijdens die reis: “Terwijl we toen bíjna niks aten… Was gewoon vocht van de lange vlucht 😂😂😂”. 

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Patty Brard (@pattybrard)

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Story | Beeld: BrunoPress