Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Patty Brard zou ook gelukkig zijn in een flat: ‘We hebben eigenlijk niks nodig’

Patty Brard zou ook gelukkig zijn in een flat: ‘We hebben eigenlijk niks nodig’

Patty Brard zou ook gelukkig zijn in een flat: ‘We hebben eigenlijk niks nodig’

Patty Brard (66) heeft veel pieken en dalen gekend in haar leven. Ze vertelt dat ze ook gelukkig zou zijn als ze weinig geld zou hebben. In een interview met Weekend vertelt ze dat ze best in een flatje zou kunnen wonen. 

Prima wonen in een flat

Tijdens de eerste lockdown zat Patty met haar man Antoine op Ibiza in hun vakantiehuis. Ze vertelt Weekend dat ze toen beseften dat ze eigenlijk niks nodig hebben om gelukkig te zijn. “Ook toen was ik gelukkig op die berg”, zegt Patty, ondanks dat ze ‘opgesloten’ zaten in hun Ibiza stulpje. Een plek waar het overigens niet vervelend is om te moeten vertoeven vanwege de ruimte en het lekkere weer. Patty is zich daar zeker van bewust, maar heeft zelf ook diepe dalen gekend. “Die hele hoge pieken ken ik, maar heel diepe dalen heb ik in deze tijd ook meegemaakt, al is het met een zwembad en tuin om me heen.”

Een diep dal voor Patty was in de jaren negentig, toen ze een schuld had van van 2,7 miljoen (!) euro toen ze failliet werd verklaard. Van het ene op het andere moment verloor ze veel van haar geld. Patty weet daarom hoe het is om met minder geld te moeten leven en vertelt dat ze zo naar een flat zou verhuizen als het zou moeten. Dat zou ze helemaal prima vinden, “alleen wel met een groot balkon”, zegt ze er lachend bij.

Lees ook
Patty Brard (66) deelt voor en na-foto’s na operatie aan voeten: ‘Het is toch niet te geloven?’

Geld voor haar dochter

Patty is momenteel lekker druk aan het werk met haar nieuwe PB-lijn bij de Kruidvat en zit ze regelmatig aan de desk bij Shownieuws. Waar ze zelf momenteel vooral veel geld aan uitgeeft? Patty spendeert graag veel geld aan haar dochter Priscilla, met wie ze weer een band aan het opbouwen is na jaren van ruzie. Jarenlang had Patty geen contact met haar dochter. “Ik ben er zo lang niet voor haar geweest, dus van mij mag ze lekker verwend worden.” Patty koopt dan ook graag nieuwe spulletjes die op haar dochters verlanglijst staan.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: NU.nl | Beeld: BrunoPress