Je bent hier: Home > Celebs > Patty Brard deelt vol trots nieuw gewicht na strijd tegen kilo’s

Patty Brard deelt vol trots nieuw gewicht na strijd tegen kilo’s

Celebs
Patty Brard deelt vol trots nieuw gewicht na strijd tegen kilo’s

Patty Brard heeft na het ondergaan van haar gastric bypass een enorme transformatie doorgemaakt. Ze deelt nu vol trots haar ‘stabiele’ gewicht op Instagram.

Stabiel gewicht

De weegschaal tikt de 63,7 kilo aan en daar is de presentatrice maar wat content mee. “Stabiel! In alle opzichten! Zo trots en dankbaar voor alles wat me gebeurt!”, schrijft ze dan ook.

Beter dan in stoutste dromen

Patty voelt zich na de transformatie weer fit en gezond, zo liet ze eerder weten in Margriet. “Ik heb geen last meer van mijn rug en mijn knieën. Ik kan weer trappen op rennen en ‘s ochtends het bed uit springen. Dat ik er nu zo uitzie, had ik in mijn stoutste dromen niet kunnen bedenken. Zonder overtollig vel of wat dan ook. Sporten helpt daar enorm bij. Ik heb geen zin in ‘troepjes’, in loshangende huid. Ik wil er alles aan doen om dit lijf gezond te krijgen en daarvoor train ik me gek. Het is een mindset.”

Lees ook
Wat een flair: slanke Patty Brard overspoeld met complimenten

Steun door ‘dik en dun’

Patty is trots op zichzelf. “Een traan heb ik niet gelaten om die transformatie. Liever spring ik een gat in de lucht. Dat veert tegenwoordig heel makkelijk, kan ik je vertellen.” Ook manlief Antoine heeft grote bewondering voor zijn vrouw. “Antoine heeft me door dik en dun gesteund, letterlijk en figuurlijk. Hij is ontzettend trots. Gisteren toen ik de trap af liep naar de keuken, zei hij met een glimlach van hier tot Tokio: ‘Jeetje, wat ben jij knap’. Dat voelt fijn, hoor.”

Patty voor haar ingreep:

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Kom van dat dak af, ik waarschuw niet meer…..😂😂😂#ibiza #happy @antarctic_architect #summer #bluesky #hothothot #summer17

Een bericht gedeeld door Patty Brard (@pattybrard) op

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Story | Beeld: ANP

Shoppen is altijd een goed idee