Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Patty Brard is openhartig over jarenlange ruzie met dochter Priscilla: ‘Mijn zus heeft een vieze rol gespeeld’

Patty Brard is openhartig over jarenlange ruzie met dochter Priscilla: ‘Mijn zus heeft een vieze rol gespeeld’

Patty Brard is openhartig over jarenlange ruzie met dochter Priscilla: ‘Mijn zus heeft een vieze rol gespeeld’

Na jarenlang geen contact te hebben gehad, is de band tussen Patty Brard en haar dochter Priscilla weer hersteld. Ze zijn nu hechter dan ooit, maar daar ging een jarenlange ruzie aan vooraf. 

Slechte zus

Patty Brard vertelt aan Story meer over de jarenlange ruzie met dochter Priscilla en hoe die tot stand is gekomen. Haar zus Debby blijkt hier een grote rol in te hebben gespeeld. “‘Voor Priscilla is het nu ook duidelijk geworden wat voor vieze rol mijn zus Debby, haar tante dus, heeft gespeeld in deze kwestie. Net zoals mijn zus heeft zitten stoken tussen mijn ouders en mij”, vertelt de presentatrice. Patty geeft vooral haar zus de schuld van de jarenlange strijd met haar dochter. Patty is blij dat dochter Priscilla eindelijk heeft ingezien dat bepaalde dingen niet zo waren als haar werd verteld.

Gelukkig zijn Patty en haar dochter nu herenigd. Na negen jaren van ruzie maken, hebben de twee nu weer fijn contact met elkaar. Patty is hier uiteraard dolgelukkig mee. “Nu zijn we closer dan ooit. We sturen elkaar de hele dag berichtjes. Ik krijg bijna dagelijks wel een berichtje van Priscilla waarin ze vertelt hoeveel ze van mij houdt. Dat is toch geweldig?”

Lees ook
Patty Brard blikt terug op oude foto: ‘Ik voel me honderd malen lekkerder’

Cadeautjes

Eerder liet Patty al weten dat ze Priscilla graag verwend sinds ze weer zijn herenigd. Ze spendeert dan ook graag veel geld aan cadeautjes voor haar dochter. “Ik ben er zo lang niet voor haar geweest, dus van mij mag ze lekker verwend worden”, zei ze. Patty koopt dan ook graag nieuwe spulletjes die op haar dochters verlanglijstje staan.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Patty Brard (@pattybrard)

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Story | Beeld: BrunoPress