Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Patty Brard na elf jaar herenigd met dochter Priscilla: ‘Naar dit moment is heel lang toegewerkt en toegeleefd’

Patty Brard na elf jaar herenigd met dochter Priscilla: ‘Naar dit moment is heel lang toegewerkt en toegeleefd’

Celebs
Patty Brard na elf jaar herenigd met dochter Priscilla: ‘Naar dit moment is heel lang toegewerkt en toegeleefd’

Patty Brard is op dit moment ongetwijfeld de gelukkigste vrouw op aarde. Na elf jaar geen contact met haar dochter Priscilla te hebben gehad, zijn moeder en dochter weer herenigd en hebben ze elkaar in de armen gesloten. Aan Privé vertelt de Shownieuws-presentatrice over deze bijzondere hereniging.

Ruzie met dochter Priscilla

Patty heeft er nooit een geheim van gemaakt haar dochter lange tijd niet te hebben gezien. Toch was de reden van de breuk tussen moeder en dochter altijd onduidelijk. Ook voor Patty zelf. Zo liet ze in een interview met Libelle weten. “Eigenlijk weet ik niet eens wat nou precies het punt is tussen mij en mijn dochter. Ik weet: je moet een ruzie niet te lang laten duren, want dan weet je niet meer hoe je terug moet. Als de ruzie voortduurt, weet je vaak niet meer waarover de ruzie begonnen is. Dat is het stomme van ruzie. Het gaat meestal nergens over. Ik zou morgen voor het tegenovergestelde kiezen. Als ik het goed kon maken, dan deed ik het. Zeg me maar hoe.”

Niks te verbergen

Wel liet de presentatrice weten dat zij openstond om te praten, maar dochter Priscilla hier naar eigen zeggen nog niet klaar voor was. “Als het morgen anders kon met mijn dochter: ik ben er. Ik ga aan die tafel zitten en heb niks te verbergen. Ik wil alleen maar liefde en plezier, lol en gezelligheid. Maar dat moet de ander dan ook hebben. Als die nog niet zover is, dan moet je het laten gaan.”

Lees ook
Loodzware lente: Patty Brard leefde wekenlang gescheiden van echtgenoot Antoine

Hereniging tussen moeder en dochter

Inmiddels is de eerste stap gezet en praten Patty en Priscilla sinds elf jaar weer met elkaar. Ook hebben de twee elkaar weer in levenden lijve gezien. “Naar dit moment is door ons allebei heel lang toegewerkt en toegeleefd. Zoals Priscilla zei: ‘Ik wil niets overhaasten en kleine stapjes zetten, maar om dat te kunnen doen moest eerst deze grote stap gezet worden.’ Het elkaar weer zien, omhelzen en spreken”, vertelt ze aan De Telegraaf. Wel zal dit de enige keer zijn dat Patty zich over de hereniging met haar dochter uitspreekt in de media. Aan het verdere verloop tussen moeder en dochter zal dan ook buiten de schijnwerpers, iets waar Priscilla naar eigen zeggen altijd moeite mee heeft gehad, gewerkt worden.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Libelle, Nu.nl | Beeld: Twitter, Brunopress

Shoppen is altijd een goed idee