Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Patty Brard zet jarige dochter in het zonnetje: ‘Wat ben je toch een mooie vrouw’

Patty Brard zet jarige dochter in het zonnetje: ‘Wat ben je toch een mooie vrouw’

Patty Brard zet jarige dochter in het zonnetje: ‘Wat ben je toch een mooie vrouw’

Hoewel Priscilla morgen pas jarig is, kan Patty Brard (66) het niet laten om haar dochter nu alvast in het zonnetje te zetten met haar 38e verjaardag. Dat doet de presentatrice met een liefdevol kiekje uit de oude doos.

 

Lieve woorden van Patty Brard

“Knappe lieve schat! Wat ben je uitgegroeid tot een hele hele mooie jonge vrouw!”, schrijft Patty bij de zwart-wit foto van haar dochter in haar kinderjaren. Onder de post reageert Priscilla met hartjes.

Felicitaties

De felicitaties voor de brunette en haar dochter stromen binnen op Instagram. “Van harte gefeliciteerd met en voor jou dochter”, is onder meer te lezen. Ook reageert Bonnie st. Claire: “Schat, wat een knappe dochter heb je toch. Ze lijkt ook zoveel op jou! ❤️” Ook is te lezen: “Mag je trots op zijn!❤️” en”Alle reden om beiden trots te zijn❤️❤️.”

De tekst gaat verder onder de foto.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Patty Brard (@pattybrard)

Jarenlange ruzie

Brard en haar dochter hebben jarenlang geen contact gehad, maar sloten in september 2020 elkaar weer in de armen. De presentatrice gaf al meerdere keren aan graag weer met Priscilla te willen praten en eigenlijk niet meer te weten waarover de ruzie begonnen was. Priscilla liet op sociale media eens doorschemeren dat ze het niet prettig vond dat haar moeder haar leven in de spotlights doorbrengt.

Lees ook:

Patty Brard over emotionele ontmoeting met dochter Priscilla: ‘Ze kwam op me af lopen en hield me vast’

Bericht in biografie

In haar eigen biografie probeerde Patty de band met haar dochter al te herstellen. Toch had Priscilla hiervan nog geen bladzijde gelezen. “Ze heeft het boek nog steeds niet gelezen, zei ze, maar ik zei: lees het maar, daar staat alles in. Ik heb mijn verhaal laten opschrijven, zodat er een streep onder kan.”

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Story | Beeld: Brunopress