Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Zelfspot on point: Patricia Paay kan rekenen op lovende woorden met ‘golden shower’-foto

Zelfspot on point: Patricia Paay kan rekenen op lovende woorden met ‘golden shower’-foto

Celebs
Zelfspot on point: Patricia Paay kan rekenen op lovende woorden met ‘golden shower’-foto

Hoewel het alweer een aantal jaar geleden is dat een plasseksfilmpje van Patricia Paay (71) de ronde deed na een hack, is het voorval nog niét vergeten is. Ook bij de blondine zelf is het nog on top of mind, maar in plaats van het weg te stoppen, drijft ze er de spot mee in ‘Het Perfecte Plaatje’.

Zelfspot Patricia Paay

Volgende week – op dinsdag 13 oktober om precies te zijn – gaat Het Perfecte Plaatje weer van start, waaraan onder meer Patricia Paay en Richard Groenendijk dit seizoen meedoen. Voor het programma heeft de cabaretier de blondine op de kiek gezet en daarmee bewijst ze over heel wat zelfspot te beschikken.

Golden shower

Op de foto is te zien hoe Patricia poseert met een gouden douchekraan, lees: een ‘golden shower’. “Wat je ook vindt van Patricia Paay: als je jezelf laat fotograferen met een golden shower kan je van alles over haar beweren, maar niet dat ze geen zelfspot heeft”, schrijft Richard bij de foto die hij heeft gemaakt. “Te geestig dit.”

Respect

Fans van de cabaretier zijn het unaniem met hem eens en zeggen “respect” te hebben voor Paay. “De enige manier ook om alle praatjes de kop in te drukken. Knap hoe ze ermee omgaat”, reageert een volger. Een ander vult aan: “Toppunt van zelfspot”. Ook noemen volgers van Richard de actie van Patricia “fan-tas-tisch” en vinden ze haar een “topvrouw”.

Lees ook
Waarom deze vanaf nú te bingen romcom-serie van Netflix precies is wat je nodig hebt deze herfst

Rechtszaak binnenkort hervat

In 2017 lekte het beruchte filmpje uit via sociale media. Paay sleepte vervolgens de website GeenStijl en twee verdachten voor de rechter en won de zaak. Ze moesten haar een schadevergoeding betalen. Ook startte het Openbaar Ministerie (OM) een strafzaak, waar in november 2018 een voorstel uitkwam waar alleen GeenStijl mee akkoord ging. De twee mannen worden nu nog vervolgd omdat ze niet akkoord zijn gegaan met het schikkingsvoorstel van het OM om de zaak buiten de rechtbank af te handelen. Binnenkort moet het duo weer voor de rechter verschijnen.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Beeld: Brunopress, Instagram

Shoppen is altijd een goed idee