Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Patricia Paay vertelt over stiekeme bruiloft!

Patricia Paay vertelt over stiekeme bruiloft!

Patricia Paay vertelt over stiekeme bruiloft!

Patricia Paay maakte vorige week bekend dat ze in het geniep getrouwd is met haar grote liefde Robbert Hinfelaar. Eerder doken er al kiekjes van de trouwerij op de Instagrampagina van dochter Christina Curry op, maar nu heeft Patricia eindelijk haar eigen ervaringen over de grote dag met de buitenwereld gedeeld.

Enorm verliefd
De 67-jarige Patricia en haar 35 jaar jongere vriend kennen elkaar al langere tijd, maar hebben pas sinds een halfjaar een relatie. Toch is er van twijfel geen sprake. ‘Ik zit in de herfst van mijn leven en als er dan een man op mijn pad komt die zo van mij houdt en op wie ik ook enorm verliefd ben, dan is er toch geen reden om niet te trouwen?!’ zei La Paay in Shownieuws.

Argwaan
Enige argwaan werd gewekt, toen bleek dat de altijd van de camera gecharmeerde Patricia buiten de media om getrouwd was. Maar dit blijkt voornamelijk door Robbert te komen, die naar eigen zeggen niets met de media heeft. ‘Eigenlijk met die hele showbizz niet,’ vertelt hij.

Groots uitpakken
De twee trouwden dan ook in besloten kring, alleen familie en een select groepje vrienden waren aanwezig. Toch gaat er nog wél een groots feest komen. ‘Straks, wanneer Robbert en ik in januari nóg een keer ons jawoord geven, zullen we groots uitpakken. De kleding, het feest, de gasten, ik kan niet wachten!’ aldus happy bride Patricia.

…and I hope whoever signs your witness thing, wears appropriate shoes like me. 💍

A photo posted by S A D G R L 😢 (@katinkacoorie) on

 

Bekijk hieronder het interview dat Shownieuws met Patricia had.

Bron: Grazia, Shownieuws

Lees ook: