Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Patricia Paay geeft zich bloot: ‘Wij hebben eeuwig groeiende borsten in de familie’

Patricia Paay geeft zich bloot: ‘Wij hebben eeuwig groeiende borsten in de familie’

Patricia Paay geeft zich bloot: ‘Wij hebben eeuwig groeiende borsten in de familie’

Patricia Paay blies dit jaar 72 kaarsjes uit, maar ziet er nog goed uit voor haar leeftijd. Oké, de zangeres heeft wel eens een beetje botox of fillers gebruikt om jonger te lijken. Toch is ze het ouder worden meer gaan omarmen. Al is Patricia Paay iets minder blij met haar grote borsten.

De borsten van Patricia Paay

Patricia Paay ging vroeger met enige regelmaat naar de plastisch chirurg. Zo heeft ze wel eens haar borsten laten vergroten, maar dat was geen goede zet. De zangeres was toch niet tevreden maar haar grotere boezem en besloot om de borstimplantaten te verwijderen. ”Die grote borsten zaten niet lekker, dus ik heb ze na een paar jaar weer kleiner laten maken”, vertelt la Paay in een interview aan Beau Monde.

Nu Patrica de 70 is gepasseerd, accepteert ze ook meer dat ze ouder wordt. ”Het is niet tegen te houden”, zegt ze zelf. Haar borsten blijven alleen toch een dingetje. Er lijkt een soort van vloek op te rusten. Want na de verwijdering van de borstimplantaten, groeiden de borsten van Patricia gewoon door. ”Daarna groeiden ze weer groter, dat gaat in onze familie vanzelf. Wij hebben eeuwig groeiende borsten”, grapt ze.

Lees ook
Gordon reageert op mogelijk samenwerking met Geer: ‘Ik stik nog liever in een oliebol’

Ziekenhuisbezoek

Patricia zou het liefste haar borsten laten verkleinen, maar dat is gezien haar leeftijd toch riskant. ”Ik zou ze graag nog weer een paar maten kleiner willen, maar ik durf niet meer onder narcose. ‘Dat is vanwege mijn leeftijd, ik ga dat niet opzoeken”, zegt ze eerlijk.

Helaas moest Patricia deze maand wel een bezoekje brengen aan het ziekenhuis vanwege complicaties aan haar heup. Momenteel is ze aan het herstellen. “Er was een complicatie met mijn heup. Ik had veel pijn. De artsen hebben direct actie ondernomen en ik ben inmiddels al geopereerd. Gelukkig gaat het nu goed met mij”, schreef de zangeres op Instagram.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Patricia Paay (@patricia_paay)

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: RTL nieuws | Beeld: BrunoPress