Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Oud-kandidaat Pascale blaast de jury omver bij The voice: ‘Het beste wat we tot nu toe hebben gezien’

Oud-kandidaat Pascale blaast de jury omver bij The voice: ‘Het beste wat we tot nu toe hebben gezien’

Oud-kandidaat Pascale blaast de jury omver bij The voice: ‘Het beste wat we tot nu toe hebben gezien’

Pascale is pas 17 jaar oud, maar veroverde gisteravond de harten van de coaches bij The voice of Holland. In 2019 deed ze mee met The voice kids, waar ze de halve finale haalde. Dit jaar doet ze mee aan de volwassen versie. De coaches waren lyrisch over haar performance.

The Voice of Holland

Vrijdagavond was de eerste aflevering van een nieuw seizoen van The voice of Holland. Dit jaar zijn Glennis Grace, Anouk, Waylon en Ali B de coaches in de rode stoelen. Het twaalfde seizoen trok helaas maar 1,69 miljoen kijkers en het is daarmee een van de minst bekeken seizoensopeningen van het populaire programma. De mensen die wel keken, konden de jonge Pascale aanschouwen die het Franse nummer Voilà van Barbara Pravi ten gehore bracht. Barbara zong dit prachtige nummer afgelopen jaar tijdens het Songfestival in Rotterdam.

Pascale zong de Franse chanson perfect en blies zowel het publiek als de coaches omver met haar geweldige stem. Alle coaches draaiden en waren onder de indruk van het zangtalent van het meisje. “Wat een verrassing ben je. (…) Ik ben echt een beetje van je onder de indruk”, zei Waylon vol bewondering. “Wauw, het beste wat we tot nu toe hebben gezien”, aldus Ali B. Uiteindelijk kiest Pascale voor het team van Anouk.

Lees ook
Glennis Grace over collega Anouk: ‘We zijn natuurlijk ook een beetje dezelfde types’

Voice Kids

Pascale deed in 2019 mee aan The voice kids, waar ze tot de halve finale kwam. Ze had een geweldige tijd daar en de keuze om mee te doen aan de volwassen versie van The voice was snel gemaakt. En met succes! We zijn benieuwd hoe ver Pascale het gaat schoppen in TVOH. Haar geweldige optreden is terug te kijken op Videoland of RTL XL.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: AD, RTL Boulevard | Beeld: still Videoland