Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Pas bevallen Anouk Hoogendijk helaas nog steeds in ziekenhuis: deelt update en liefdevolle foto

Pas bevallen Anouk Hoogendijk helaas nog steeds in ziekenhuis: deelt update en liefdevolle foto

Celebs
Pas bevallen Anouk Hoogendijk helaas nog steeds in ziekenhuis: deelt update en liefdevolle foto

Een paar dagen geleden maakte Anouk Hoogendijk (35) het heuglijke nieuws bekend bevallen te zijn van haar eerste kindje. Daarbij liet ze weten dat de bevalling niet zonder slag of stoot was verlopen, maar dat zij en haar geliefde Pieter desondanks met volle teugen aan het genieten waren van hun kleine wonder. Nu deelt de voetbalheldin een update van de eerste als gezin en blijkt dat moeder en zoon nog altijd in het ziekenhuis verblijven.

Bevallen Anouk Hoogendijk nog in ziekenhuis

Afgelopen zondag is Anouk moeder geworden van haar eerste kind, maar mocht ze na de pittige bevalling niet direct naar huis. “Helaas zijn Sonny en mama nog even aan het bijkomen in het ziekenhuis, maar we genieten gelukkig wel van elkaar”, laat de blondine weten bij een nieuwe foto van haar en haar zoontje.

Liefdevolle foto

Zowel bekend als onbekend Nederland verzamelt zich onder de post om Anouk te feliciteren en een hart onder de riem te steken. “Sterkte lieve schat, dikke knuffel voor jullie”, reageert Quinty Trustfull. “Gefeliciteerd!!! Ik hoop dat jullie snel naar huis mogen”, voegt Klaas van der Eerden eraantoe. Een volger schrijft: “Prachtige liefdevolle foto. Laat jullie lekker verwennen in het ziekenhuis, het komt goed.”

De tekst gaat verder onder de foto.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Helaas zijn Sonny&mama nog even aan het bijkomen in het ziekenhuis, maar we genieten gelukkig wel van elkaar 💙

Een bericht gedeeld door Anouk Hoogendijk (@anoukhoogendijk) op

Geen haast met kids

Aan Flair vertelde ze begin mei dat ze al twee jaar lang werd gevraagd of er nou al eens een baby kwam. “Nadat ik was gestopt met voetballen, dacht iedereen dat er nu wel een baby zou komen. Terwijl ik juist zoiets had van: ik wil eerst zelf van het leven genieten. Ik kan eindelijk alle dingen doen die ik niet kon doen toen ik voetbalde. Ik had geen zin om me meteen weer vast te pinnen en thuis te zitten. Het lijkt ons geweldig om ouders te worden, maar het hoeft niet meteen.”

Lees ook
Geïnspireerd door Katja en Freek? Hoogzwangere Anouk Hoogendijk geeft tour door bijzondere babykamer

Babytijd

Maar toen werd ons blad plots ingehaald door de realiteit. In dezelfde week dat het nummer met Anouk in de schappen lag, maakte de sportvrouw bekend dat zij en haar grote liefde Pieter Verhoeven een gezinnetje worden. “Zo blij om het eindelijk van de daken te mogen schreeuwen. Wij verwachten een baby!”, schreef ze toen op Instagram. Hóe leuk? In oktober 2020 werd het stel de trotse ouders van zoon Sonny.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Jubileumdate! 💕 En… We zijn uit de naam!!🎉 Iemand die een gokje wil wagen? #laatstedatesamen #denkik #spannend #lunch #date #foodie #love

Een bericht gedeeld door Anouk Hoogendijk (@anoukhoogendijk) op

Beeld: Bart Honingh voor Flair, Instagram

Shoppen is altijd een goed idee