Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Dit is wat paragnost Woolthuis over Marco Borsato voorspelt in het nieuwe jaar

Dit is wat paragnost Woolthuis over Marco Borsato voorspelt in het nieuwe jaar

Dit is wat paragnost Woolthuis over Marco Borsato voorspelt in het nieuwe jaar

Gisteren kwam paragnost Jan van der Heide al naar buiten met zijn voorspellingen van Harry en Meghan, André Hazes en Alec Baldwin. Nu is het de beurt aan Thomas Woolthuis. De paragnost voorspelde de komst van het coronavirus en het tot twee keer uitstellen van de Formule 1. Hij werd daarom ‘Medium van het jaar 2021’ en laat nu weten hoe Marco Borsato volgens hem 2022 gaat beleven.

Volgens de paragnost blijft de zaak van Borsato nog wel even een dingetje. “Ik steek niet helemaal mijn handen in het vuur voor zijn onschuld, want er hangt iets in de lucht.”

‘Sfeer om zich heen’

Woolthuis vervolgt: “Iemand is eigenlijk pas schuldig als hij veroordeeld is. Maar Marco Borsato heeft een sfeer om zich heen, dat hij het wel heel interessant vindt om buiten zijn relatie om dingen uit te proberen.” Helemaal prima volgens Woolthuis, mits hij dit niet gaat zoeken bij kinderen of jongvolwassenen. “Op het moment dat er kinderen van 12, 13, 14 jaar bij betrokken zijn, dan begin ik te huiveren.”

Toch is er volgens Thomas nog te weinig bekend om Marco nu al zo erg te beschuldigen. “We weten niet de mate waarin, de mate waarop, de frequentie. Als het gaat om een hand op iemands kont leggen: dat hoort natuurlijk niet, en is een zieke gedachte, maar om hem daarvoor met zijn hoofd op het hakbijl te leggen…”

Lees ook
Vrouw van Johnny de Mol heeft het zwaar vanwege talkshow: ‘Voor Anouk best wel pittig’

Dubai

Ook voor Gordon heeft de paragnost een aantal voorspellingen in petto. Volgens hem woont zanger Gordon volgend jaar gewoon weer in Nederland. “Hij vertrok met grote trom, iedereen bracht het grootst, maar nu komt hij met stille trom terug. Ergens volgend jaar blijkt hij ineens niet meer in Dubai te wonen, maar gewoon in Nederland.”

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Linda | Beeld: Brunopress