Je bent hier: Home > Celebs > Een hekel aan poetsen? Met de panterprint-schoonmaaklijn van Patty Brard wordt het een feestje

Een hekel aan poetsen? Met de panterprint-schoonmaaklijn van Patty Brard wordt het een feestje

Celebs
Een hekel aan poetsen? Met de panterprint-schoonmaaklijn van Patty Brard wordt het een feestje

Met het voorjaar in aantocht komt ook de jaarlijkse ‘grote voorjaarsschoonmaak’ een stuk dichterbij. Het hele huis eens goed binnenstebuiten keren is af en toe gewoon nodig, maar niet voor iedereen even leuk. Niemand minder dan Patty Brard schiet dit jaar to the rescue met een bijzonder opbeurende schoonmaakcollectie.

Alles met panterprint

Ze lanceert maandag haar eigen schoonmaakcollectie From PB With Love in samenwerking met Kruidvat. De productlijn bestaat onder meer uit afwasborstels, huishoudhandschoenen, een bezem, stoffer en blik en een vloerwisser. Patty heeft ze allemaal voorzien van een panterprint en roze details. Zelfs het wc-papier op haar toilet heeft een tijgerprint. Daarnaast horen panter-kaplaarzen, -huispakken en -pantoffels tot het assortiment.

Klaar met het gele aanrechtdoekje

“Ik maak het schoonmaken graag tot een feestje. Ik weet zeker dat deze collectie er bij iedereen voor gaat zorgen dat er een glimlach op je gezicht verschijnt tijdens het schoonmaken”, zegt Patty. “Dit is een bijzonder jaar voor mij waarbij ik eigenlijk alleen nog maar dingen doe die ik leuk vind en die aansluiten bij mijn passie. Daarom vind ik deze schoonmaaklijn ook zo geweldig. Het past helemaal bij mij. Klaar met het gele aanrechtdoekje, ik doe het lekker in panterprint. Hopelijk heeft iedereen er zoveel plezier van als ik tijdens het maken en bedenken.” Een ietwat random samenwerking van de presentatrice, maar wel een gezellige én een waar we allemaal blij van worden.

Lees ook
Patty Brard (64) over haar uiterlijk: ‘Ik zie er niet zo uit omdat ik opgespoten ben’

Nú al beruchte biografie

Patty Brard is sinds vorige week te zien in een nieuw televisieprogramma Patty & Gordon op zoek naar eeuwige jeugd. Volgende maand wordt ze 65 jaar en brengt ze een biografie uit, die geschreven is door Michel van Egmond en Antoinette Scheulderman. De verwachtingen daarvan zijn hooggespannen: vermoedt wordt dat Patty de nodige pikante onthullingen zal doen over mede-BN’ers, onder meer over het beruchte ‘slippertje’ tussen André Hazes en Bridget Maasland op Patty’s bruiloft in 2014.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: ANP | Beeld: BrunoPress

Shoppen is altijd een goed idee