Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Pamela Anderson doet verrassende uitspraak over haar uiterlijk

Pamela Anderson doet verrassende uitspraak over haar uiterlijk

Pamela Anderson doet verrassende uitspraak over haar uiterlijk

We kennen Pamela Anderson allemaal als de blonde bombshell uit de jaren ’90, en zijn nog steeds fan van rode badpakken door haar legendarische rol in Baywatch. Ook mannen waren en zijn gek op deze babe, en dat heeft ze voornamelijk te danken aan haar goedgevulde boezem en sensuele looks. Dat ze de natuur een handje heeft geholpen is geen geheim, maar nu doet de blondine een opvallende uitspraak over haar cosmetische ingrepen!

Bijzonder chliché
De inmiddels 49-jarige Pamela, die bekend werd door haar rollen in onder andere Home Inprovement, Baywatch en V.I.P, vertelt in een interview met W Magazine dat het uiterlijk voor haar steeds minder een rol is gaan spelen in haar leven. “Ik weet dat het bijzonder cliché klinkt, maar ik heb ondertussen begrepen dat geluk veel belangrijker is dan looks. Innerlijke rust en zelfvertrouwen maakt een vrouw pas echt mooi. Dan zijn zaken als het wel of niet dragen van make-up niet belangrijk.”

Ouder worden
Ook laat de actrice, die bijna 50 wordt, in het interview weten geen moeite te hebben met ouder worden.”Ik vind ouder worden eigenlijk wel leuk. Ik heb fijne oudere rolmodellen in mijn leven, waaronder mijn fantastische moeder. Ouder worden betekent niet het einde. Ik weet dat ik nog zoveel heb om naar uit te kijken”, aldus de ex-Baywatch ster.

Spijt
Maar toen er door de interviewster gevraagd werd of Pamela spijt heeft van de vele cosmetische ingrepen die ze heeft laten uitvoeren, blijkt dat ze toch zeer blij is met haar gemaakte keuzes. Want haar reactie? Ze keek naar haar borsten en barstte in lachen uit. Tsja, of Pamela het uiterlijk dan echt belangrijker vindt dan het innerlijk is ons door dit laatste statement niet helemaal duidelijk. Wat denken jullie?

Bron: Grazia, W Magazine

Lees ook: