Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Kijkers vallen over outfit Lieke van Lexmond in ‘De Battle’: ‘Wie is haar stylist’?

Kijkers vallen over outfit Lieke van Lexmond in ‘De Battle’: ‘Wie is haar stylist’?

Celebs
Kijkers vallen over outfit Lieke van Lexmond in ‘De Battle’: ‘Wie is haar stylist’?

Maar liefst 650.000 mensen keken gisteren hoe de Nederlanders voor het eerst streden tegen de Belgen in De Battle. Bekende Nederlanders Katja Schuurman en Najib Amhali namen het op tegen bekende Vlamingen Gert Verhulst en James Cooke. Of dat Twitter interesseerde is de vraag, menig kijker verbaasde zich voornamelijk over de outfit van presentatrice Lieke van Lexmond…

Oranje boven

In de uitzending van gisteren moest James Cooke zijn slippende auto strak inparkeren, danste Studio 100-baas Gert Verhulst op een koord, deed Katja een zogenoemde ‘rope skipping-act’en kreeg Najib de opdracht 200 Chinese woorden uit zijn hoofd te leren. Zoals de naam al weggeeft, werd het een heuse battle waarbij uiteindelijk de Nederlanders de winst pakten.

Kroko-ketting

De presentatie lag in handen van Lieke van Lexmond en haar Belgische collega Peter Van de Veire. Ze verscheen daarvoor in een groene glitterjurk met bíjna platte muiltjes en een opvallende, groene krokodillenketting. “Discussie thuis wat we hiervan vinden”, klinkt het op Twitter, waar flink gediscussieerd werd over de look van Lieke. Want niet alleen de ketting roept vragen op bij de kijkers, maar ook de schoenen zorgen voor discussie.

De tekst gaat verder onder de tweets.

Prima prijsje

Lieke is doorgaans niet vies van een duur sierraad (we dromen nog steeds van haar citroen-oorbellen van Dolce & Gabbana), maar haar stylist – we gokken op zus Jetteke van Lexmond – scoorde de ketting voor een bijzonder zacht prijsje. De groene krokodil hangt al voor 22,29 euro om je nek.

#DeBattle

De meningen over het programma zijn overigens verdeeld. De één schrijft het een tikkeltje saai te vinden, de ander vindt het een geinige bedoening. Heb jij het niet gezien? Hier kijk je de eerste aflevering terug.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Libelle | Beeld: ANP

Shoppen is altijd een goed idee