Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Ouch: Calvin Harris open over break-up van Taylor

Ouch: Calvin Harris open over break-up van Taylor

Ouch: Calvin Harris open over break-up van Taylor

Het nieuws dat de gemoederen nog altijd bezighoudt, is de break-up tussen muzikale grootheden Calvin Harris en Taylor Swift. Daar waar het eerst leek te gaan om een simpel vlammetje dat was uitgedoofd, blijkt nu toch een van de twee met een gebroken hart te zitten.

Mediatraining
En dat is niet Taylor, laat dat duidelijk zijn. Nét nadat het nieuws dat de twee niet meer samen zijn ons ter öre was gekomen, doken er al kiekjes op van Taylor en haar nieuwe liefde Tom Hiddleston. Calvin zei hierover: ‘It’s all good, she’s just doing her thing’. Lief, dachten wij. Maar zijn mediatraining heeft wel nut gehad, want nu blijkt dat hij helemaal niet wilde dat zijn relatie met Taylor voorbij ging.

Trouble, trouble, trouble
Op Instagram speelt de dj en producer namelijk iets minder mooi weer, en is hij glashelder over zijn huidige situatie. Hij gebruikte de comment-section onder één van zijn foto’s om duidelijkheid te scheppen over wie de relatie verbrak.

calvin-breakup

Gevoelens
Taylor zou dus degene zijn die hem heeft verlaten, en waarschijnlijk ook nog omdat ze al gevoelens had voor Tom, met wie ze nu samen is. We kunnen ons goed voorstellen dat dit een erg pijnlijke en lastige situatie is, voornamelijk als de hele wereld ook nog eens meegeniet van jouw liefdesverdriet. We feel you, Calvin!

Bron: NSMBL

Lees ook: