Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Dít wordt de zonnige opvolger van ‘Verliefd op Ibiza’ en ‘De Toscaanse Bruiloft’

Dít wordt de zonnige opvolger van ‘Verliefd op Ibiza’ en ‘De Toscaanse Bruiloft’

Celebs
Dít wordt de zonnige opvolger van ‘Verliefd op Ibiza’ en ‘De Toscaanse Bruiloft’

Romantische komediekoning van de lage landen Johan Nijenhuis kiest voor zijn filmprojecten het liefst locaties ver buiten de Nederlandse grenzen uit. Zo vertrok hij naar Las Vegas voor Onze Jongens, was hij in Italië voor De Toscaanse Bruiloft en draaide hij onder de Spaanse zon zijn grootste bioscoophit, Verliefd op Ibiza. De regisseur heeft een nieuw romcomproject aangekondigd waarvoor hij en de crew opnieuw het vliegtuig pakken naar een tropisch warme bestemming.

Lees ook
Deze acteurs gaan we zien in de ‘All you need is love’-film

Primeur

Johan mag zijn nieuwe film gaan draaien op Cuba. De regisseur heeft een vergunning gekregen om op het communistische eiland de romantische komedie Verliefd op Cuba te gaan draaien. Hiermee is Nijenhuis naar eigen zeggen de eerste Nederlandse regisseur die op Cuba een film mag maken, meldde distributeur Entertainment One woensdag.

Zinderende zomerliefde

Zijn nieuwste film vertelt over Loes, die plotseling wordt gebeld vanaf de Cubaanse ambassade dat haar dochter gaat trouwen met een Cubaan. Ze boekt de eerstvolgende vlucht naar Havana en is vastberaden om een stokje voor dit in haar ogen gedoemde huwelijk te steken. Tijdens haar verblijf op het eiland hervindt Loes echter haar geloof in de liefde door een affaire met de woest aantrekkelijke Jan én met haar ex-man Alex.

Cast

De opnamen van de feelgoodfilm starten eind april 2018 op Cuba. De acteurs worden volgende week bekendgemaakt. Dat Maaike Martens, die Ursula in De Luizenmoeder speelt, een rol heeft, werd al eerder gemeld.

Verliefd op Cuba is vanaf 14 februari 2019, Valentijnsdag, in de Nederlandse bioscopen te zien. Wij kunnen niet wachten!

De eerdere films niet gezien? Bekijk de swingende trailers hieronder:

Beeld: Hollandse Hoogte

Shoppen is altijd een goed idee