Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Een privé-optreden van ‘Barbie’ Samantha de Jong? Zóveel kost je dat

Een privé-optreden van ‘Barbie’ Samantha de Jong? Zóveel kost je dat

Een privé-optreden van ‘Barbie’ Samantha de Jong? Zóveel kost je dat

Na anderhalf jaar mogen er eindelijk weer feestjes worden gegeven. Maar wie dat met een act van de realityster Samantha de Jong (32), alias Barbie, wilt doen moet flink veel geld neerleggen. 

Samantha de Jong is bekend geworden door het programma ‘Oh Oh Cherso’. Na haar scheiding met Michael van der Plas heeft de realityster een roerige tijd achter de rug. In april verloor ze plotseling haar vriend en vader van haar jongste kind. Momenteel is ze ruim een maand samen met haar nieuwe vriend, waar ze binnenkort mee gaat samenwonen.

Nu alles weer wat rustiger lijkt te zijn, heeft Barbie zin in een feestje. Op Instagram schrijft ze onlangs:  ‘Nu cafés en feestjes weer mogen, ben ik Barbie ook weer van de partij! 🥰’. Volgens Samantha kun je een top feest verwachten, waar lekker gezongen en gedanst wordt. Ook kunnen er onbeperkt foto’s met de realityster gemaakt worden.

Lees ook
Zo ziet de nieuwe liefde van realityster (en ex van Barbie) Michael van der Plas eruit

Prijzen

Party hardy! Voor wie zin heeft in een feestje met Barbie moet flink in de buidel tasten. De prijs voor de act van Barbie varieert tussen de 2.000 en de 28.000 euro staat vermeldt op de Boekingswebsite Evense. Niet mis dus! Je moet wel wat over hebben voor een feestje met Barbie.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Samantha💖 (@samantha_de_jong31)

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Story | Beeld: Brunopress