Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Opmerkelijk: De kleur van je tepels is de voor jou perfecte kleur lipstick

Opmerkelijk: De kleur van je tepels is de voor jou perfecte kleur lipstick

Celebs
Opmerkelijk: De kleur van je tepels is de voor jou perfecte kleur lipstick

Bijna iedere vrouw draagt make-up: de één houdt het bij een likje mascara, terwijl de ander uren voor de spiegel staat te shapen en contouren. Hoewel de meesten het iedere dag gebruiken, blijven veel vrouwen het lastig vinden de juiste kleuren te kiezen bij bijvoorbeeld hun huid, haar of ogen. Gelukkig zijn er diverse trucjes die je kunnen helpen.

Lees ook
Deze make-up fouten laten je er ouder uitzien dan je bent

Even spieken…
De ene truc is echter iets opmerkelijker dan de ander. Zo kregen kijkers van de Amerikaanse talkshow The Doctors, een spin-off van Dr. Phil waarin een panel van medische specialisten gezondheidsonderwerpen aansnijdt, een bijzondere tip mee om de juiste kleur lippenstift te kiezen. Je hoeft er alleen maar even voor in je beha te gluren.

Iemand ideeën? 
Volgens de experts is de kleur van je tepels namelijk de perfect teint voor een nude lipstick. ‘Die kleurt het mooist bij je gezicht.’ Hmmm… dat klinkt eigenlijk best logisch. De vraag is wel hoe je midden in een winkel checkt of de lippenstift echt de kleur van je tepels heeft. Nou ja, daar broeden we nog even op.

Beeld: iStock.

Shoppen is altijd een goed idee