Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Opluchting voor Jan Dulles en vriendin Caroline: ‘Voor zover ze kunnen zien, ziet alles er goed uit’

Opluchting voor Jan Dulles en vriendin Caroline: ‘Voor zover ze kunnen zien, ziet alles er goed uit’

Opluchting voor Jan Dulles en vriendin Caroline: ‘Voor zover ze kunnen zien, ziet alles er goed uit’

Zanger Jan Dulles (46) en zijn vriendin Caroline Mol (31) waren gisteren met hun pasgeboren dochtertje Lina in het ziekenhuis. Daar hebben ze gelukkig goed nieuws te horen gekregen. 

Dochtertje Jan Dulles

Zanger Jan Dulles en Caroline Mol werden 25 november trotse ouders van hun dochtertje Lina. Een bijzonder moment, want Jan en Caroline verloren vorig jaar hun dochter van drie maanden oud. Hun dochtertje Donna overleed door complicaties vanwege een scheurtje in haar middenrif. Met gemengde gevoelens kondigden ze later in mei hun derde zwangerschap aan.

Jan en Caroline wilden er zeker van zijn dat Lina niet dezelfde aandoening heeft als haar zus Donna. Gisteren waren ze daarom in het ziekenhuis voor een echo. “Wij zijn net terug uit het BovenIJ ziekenhuis waar ze bij Lina een echo hebben gemaakt om te kijken of ze niet dezelfde aandoening heeft als haar zus. Voor zover ze hebben kunnen zien ziet alles er goed uit. Zo zijn wij ook weer een beetje meer gerustgesteld. 🙏🏼💕”, laat Caroline op haar Instagram weten.

Tekst gaat verder onder de foto.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Caroline Mol (@carolinemol)

Lees ook
Bibi: ‘Midden op de snelweg verklapt Teddy dat ze grote zus wordt en hoort Waylon dat ik zwanger ben’

Reacties

Veel mensen leven met Jan en Caroline mee. “Ohhh Car wat zal er een hoop spanning zijn geweest❤️ Extra genieten 🍀 Mooi bericht 🙏🏼”, reageert Monique Smit. “Wat een geruststelling! Goed dat jullie ernaar hebben laten kijken, anders blijf je piekeren❤️” en “Wat een fijn bericht, hopelijk kan het jullie zorg wat wegnemen🙏❤”, laten volgers weten.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Instagram | Beeld: Peter Smulders