Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Ook Michael is verliefd: dít is zijn nieuwe vriendin!

Ook Michael is verliefd: dít is zijn nieuwe vriendin!

Celebs
Ook Michael is verliefd: dít is zijn nieuwe vriendin!

Nieuwe ontwikkelingen in de Samantha en Michael-soap. De blondine is niet de enige die weer verliefd is, ook Michael heeft de liefde gevonden. Hij maakt het nieuws zelf bekend na alle geruchten. 

Lees ook: Barbie/Samantha bevestigt haar relatie met de volgende woorden

Smoorverliefd
Michaels telefoon stond naar eigen zeggen roodgloeiend nadat zijn vermeende nieuwe vriendin een interview gaf aan Shownieuws. De barhouder was gespot met Kimberley. Zij gaf in het interview aan dat er niks tussen haar en Michael speelt en dat blijkt niet gelogen. Michael is smoorverliefd op een ander!

Linsey
De ex van Samantha is gek op zijn nieuwe vriendin. “Het is tja heftig of stevig of liefdevol noem het wat je ziet,” schrijft hij bij de foto met zijn nieuwe liefde. Toch wil hij niet te hard van stapel lopen. “Het is nog vers en we houde het rustig. Ze is ook nog buiten me kindertjes gehouden vind het nog te vroeg daarvoor.” In eerste instantie wilde Michael de naam van zijn nieuwe vriendin niet bekend maken, maar aan Shownieuws heeft hij het toch verklapt. De vrouw die hem nu gelukkig maakt heet Linsey.

Wil je niets meer missen van Flair? Neem een abonnement. Profiteer nú van onze speciale lente-aanbieding: 10 nummers voor slechts €10

Shoppen is altijd een goed idee