Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Ook een bierdouche voor Lil’ Kleine

Ook een bierdouche voor Lil’ Kleine

Ook een bierdouche voor Lil’ Kleine

Na het debacle met Dave Roelvink heeft ook Lil’ Kleine afgelopen weekend zijn optreden stilgelegd. De rapper werd tijdens het optreden bedolven onder bierdouches en gaf er vervolgens de brui aan.

Lil’ Kleine was uitgenodigd om op te treden voor een besloten feestje en hij had het publiek van te voren al gewaarschuwd dat hij bij biergooien de show zou stilleggen. “Dit is een besloten feest, daar betalen jullie allemaal veel geld voor (…), het zou zonde zijn als er nu nog een biertje wordt gegooid en ik gewoon wegloop,” waarschuwde de rapper het publiek.

Het mocht niet baten, want tijdens zijn hit “1,2,3” vlogen de volle glazen bier massaal door de lucht. Lil’ Kleine legde hierop direct zijn optreden stil. Hij bedankte voor hij het podium verliet nog wel even sarcastisch zijn fans: “Dank jullie wel jongens. 4500 euro rijker. Top!”

Trend?

De bierdouches lijken de laatste tijd een ware trend te worden. Zo ging het in april bij een eerder optreden van Lil’ Kleine ook al mis en tijdens een optreden van Dinand Woesthoff tijdens de Vrienden van Amstel Live was het bier niet van de lucht. De biergooiers zijn in de grote massa lastig te vinden en dus ook moeilijk tegen te houden – dit tot grote woede van de muzikanten.

De woede lijkt overigens vooral tot meer enthousiasme bij de aanstichters – zo werd het volgende optreden van Lil’ Kleine door een baldadige fan alvast uitgeroepen tot het “Nationaal Kampioenschap Biergooien”.

 

Lees ook:

Bron: RTL Nieuws, Shownieuws