Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Onthuld: heeft Inge de Bruijn naakt de liefde gevonden in Adam zkt. Eva?

Onthuld: heeft Inge de Bruijn naakt de liefde gevonden in Adam zkt. Eva?

Celebs
Onthuld: heeft Inge de Bruijn naakt de liefde gevonden in Adam zkt. Eva?

Gisteravond was het zover: oud-zwemster Inge de Bruijn ging letterlijk uit de kleren om de liefde van haar leven te ontmoeten in Adam zkt. Eva VIPS. De 50-jarige vastgoedmakelaar Richard en de 30-jarige globetrotter Yves gaven zich op om met Inge op date te gaan. Maar heeft ze de liefde gevonden?

Lees ook: Eerste beelden van naakte Inge de Bruijn in ‘Adam zkt. Eva VIPS’ uitgelekt

Naakt
Als BN’er moet het helemaal spannend zijn om mee te doen aan het datingprogramma. Je geeft jezelf bloot terwijl heel Nederland je kent. Maar Inge? Die had daar weinig last van. “De spanning ebt snel weg. Je went snel aan het idee dat je naakt bent”, vertelt Inge aan BuzzE. Toen de kleren eenmaal uit moesten, gierden echter wel de zenuwen door haar lijf. Dat was een van de twee engste momenten, aldus Inge. “Op dat moment dacht ik wel even: ‘waar ben ik aan begonnen?’ Ik wilde het liefst rechtstreeks naar huis zwemmen.” Dat deed ze niet, want de eerste man diende zich al aan.

Liefde gevonden?
Inge is op zoek naar een lange, sportieve en reislustige man. Zowel Richard als Yves pasten op papier in het plaatje, maar toen het keuzemoment nabij was bedacht Inge zich. Presentator Dennis Weening overhandigde de sleutel die zij aan haar Adam mocht geven. Met die sleutel kan ze één man laten weten dat ze hem beter wil leren kennen in Nederland. Maar wat deed Inge? Ze hield de sleutel voor zichzelf. Waar Tony vorige week wél de liefde vond, wist Inge dat deze mannen geen relatiemateriaal voor haar waren en dus ging iedereen alleen naar huis.

Kijkcijfers
De naakte Inge heeft wel meer kijkcijfers opgeleverd dan de aflevering met Tony van vorige week. Toen Tony met de billen bloot ging trok hij 690.000 kijkers, Inge was goed voor 741.000 kijkers. Daarmee behaalt het programma een plek in de top 10 best bekeken programma’s van donderdagavond.

Wil je niets meer missen van Flair? Neem een abonnement. Profiteer nú van onze speciale lente-aanbieding: 10 nummers voor slechts €10

Shoppen is altijd een goed idee