Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Kijkers One Night Only teleurgesteld: ‘Weer geen beroemde piemels’

Kijkers One Night Only teleurgesteld: ‘Weer geen beroemde piemels’

Kijkers One Night Only teleurgesteld: ‘Weer geen beroemde piemels’

Gisteravond waren onder anderen Olcay Gulsen, Ellen ten Damme, Frederik Blom, Tjitske Reidinga en Simon Keizer te zien in het Net5-programma One Night Only. Met een stripshow vragen ze aandacht voor kanker. Aan het einde van de aflevering is te zien hoe de deelnemers hun geslachtsdeel aan het publiek tonen, maar op televisie wordt dat niet uitgezonden. Kijkers zijn teleurgesteld. 

Kritiek op Twitter

Tijdens de eerste editie van het One Night Only-programma was er behoorlijk wat kritiek op Twitter. Kijkers waren teleurgesteld omdat ‘beroemde piemels’ waren beloofd die ze uiteindelijk niet te zien kregen. Tijdens de tweede editie stonden er ook vrouwen op het podium naast de mannelijke ‘strippers’. Olcay Gulsen, Tjitske Reidinga, Ellen ten Damme en Fockeline Ouwerkerk gingen uit de kleren om aandacht te vragen voor kanker.

Tijdens de show van gisteravond waren kijken er al op voorbereidt dat er ook dit jaar geen geslachtsdelen op televisie te zien zouden zijn. De mensen in de zaal hadden wel het privilege om de BN’ers naakt op het podium te zien. Ondanks het gebrek aan naakt, vonden veel kijkers het wel een indrukwekkende stripshow. Je kunt hier de aflevering van gisteravond terugkijken.

Lees ook
Oelala: ook Olcay Gulsen gaat uit de kleren in ‘One Night Only’

Reacties op Twitter

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: RTL Boulevard | Beeld: Still