Je bent hier: Home > Celebs > Fans gaan stuk: Naomi van As deelt ondeugende foto van dochter Kae

Fans gaan stuk: Naomi van As deelt ondeugende foto van dochter Kae

Celebs
Fans gaan stuk: Naomi van As deelt ondeugende foto van dochter Kae

Nu de wereld in zwaar weer verkeert door de uitbraak van het nieuwe coronavirus, delen velen hartverwarmende woorden via social media – zo ook Naomi van As (36). De voormalig hockeyster plaatst een mooie tekst op Instagram, maar niet zonder luchtige foto van haar ondeugende dochter.

Op het kiekje is te zien hoe moeder en dochter spelen op het strand, en de kleine Kae kletsnat is. “Ja joh, ga lekker zitten… we maken er maar het beste van in deze onzekere tijd!”, begint Naomi bij de foto. “Zorg goed voor elkaar lieve mensen en beperk alsjeblieft je sociale contacten.”

Respect

Tot slot prijst de brunette alle hulpverleners de hemel in. “Heel veel respect en bewondering voor alle mensen in de zorg, de supermarktmedewerkers, apotheken, politie, openbaar vervoer enzovoorts! Wat een kanjers!”

Hilarisch

Fans van Naomi kunnen niet anders dan benoemen hoe mooi haar woorden zijn, maar schieten tegelijkertijd in de lach door Kae. “Hoppa, middenin die plas haha! Mooi gezegd”, aldus een volger. Een ander grapt: “Waarom niet hè, kan gewoon!”

De tekst gaat verder onder de foto.

Naomi van As over moederschap

Naomi en Sven zijn inmiddels al meer dan een jaar de trotse ouders van Kae. Toch was de eerste periode van het moederschap best pittig, zo gaf Naomi eerder toe in een interview met Grazia. Doordat Sven namelijk veel voor zijn carrière van huis was, was Naomi in het begin veel alleen met haar dochtertje. “Het moederschap is heel bijzonder, leuk en liefdevol, maar ook uitdagend. Vooral de eerste periode vond ik zwaar. Sven was vaak weg om te schaatsen, wat logisch is, en wat ik ook begrijp en wat ik van tevoren wist, maar toch… Ik ben de eerste periode best veel alleen geweest.” Nu gaat alles helemaal goed. “Ik heb mijn draai gevonden.”

Lees ook
Naomi van As en Sven Kramer delen zeldzame gezinsfoto: ‘Prachtig jullie!’

Kae

Sven Kramer (33) en Naomi van As (36) leerden elkaar in 2007 kennen op het Sportgala; niet veel later kregen de twee een relatie. Op 21 oktober 2018 werd het koppel de trotse ouders van hun eerste kindje. Of het stel een broertje of zusje zou willen voor Kae? “Mocht het ons gegund zijn om een tweede te krijgen, kom maar op”, vertelde Naomi aan Flair.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Haha jaaaaa Kae’tje had er zin in vandaag! Ff op de foto met je ouders, kom op 🤩🤦🏻‍♀️😻… . . . #familieportret #lachuuuuuh #kaehadgeenzin

Een bericht gedeeld door Naomi van As (@naomivanasofficial) op

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Beeld: Bart Honingh, Instagram

Shoppen is altijd een goed idee