Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > OMG! Zegt Adele ‘I Do’ op kerstavond?

OMG! Zegt Adele ‘I Do’ op kerstavond?

OMG! Zegt Adele ‘I Do’ op kerstavond?

Vorige week gingen er geruchten dat Adele en haar vriend Simon Konecki zich binnenkort zouden gaan verloven. Het koppel is al 5 jaar samen en heeft een 4-jarig zoontje Angelo. Entertainmentsite Daily Mirror zegt nu dat het stelletje momenteel al verloofd is en dat ze zouden gaan trouwen tijdens de kerstperiode. Een Winter-Wonderland-bruiloft voor Adele?

Simon zou vorige maand op een knie zijn gegaan voor de zangeres en het huwelijk zou plaatsvinden tijdens de kerstperiode. De 28-jarige Adele zou zelf een kleine ceremonie organiseren die zou plaatsvinden in Los Angeles tijdens de kerstvakantie. Op deze manier kan ook Simons 9-jarige dochtertje uit een vorig huwelijk aanwezig zijn tijdens de ceremonie. “Het plan is om te trouwen in LA,” vertelde een vriend van het koppel aan The Mirror. “Het huwelijksfeest zal plaatsvinden in een van de schoolvakanties zodat Simons dochter er ook kan bij zijn.

Copyright: Hollandse Hoogte

Het huwelijk zou dus plaatsvinden rond Kerstmis, maar het koppel houdt verdere details nog geheim. Volgens de vriend van het koppel zou de zangeres ook haar verlovingsring niet dragen omdat ze enkel hun familie en beste vrienden erbij willen hebben.

De zangeres werd enkele weken geleden nog verrast door haar vriend Simon toen hij tijdens een optreden in Nashville zelfgeschreven liefdesbriefjes uit de lucht liet vallen. Hiermee wilde hij de zangeres tonen dat hij na 5 jaar nog steeds dolverliefd op haar is.

Adele is momenteel bezig met de laatste stops in haar wereldtournee en zou dan een pauze van 10! jaar inlassen. Haar zoontje Angelo gaat namelijk binnenkort naar school en dan kan hij dus niet meer met haar meereizen. De zangers wil dan ook even de tijd nemen om haar zoontje te zien opgroeien. Tijd genoeg dus, en al zeker voor een huwelijk!

Lees ook: