Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > OMG! VakantieVeilingen geeft je de kans om Oud & Nieuw te vieren met Justin Bieber

OMG! VakantieVeilingen geeft je de kans om Oud & Nieuw te vieren met Justin Bieber

OMG! VakantieVeilingen geeft je de kans om Oud & Nieuw te vieren met Justin Bieber

Heb jij er altijd al van gedroomd om het nieuwe jaar in stijl in te zetten? Dan hebben wij goed nieuws voor jou want je krijgt misschien wel de kans om Justin Bieber te zoenen om middernacht. VakantieVeilingen sluit namelijk het jaar af met dé ultieme veiling voor Beliebers: twee tickets voor het exclusieve Justin Biebers’ Oud & Nieuw-feestje in Miami. OMG!

Jij en je vriendin vliegen op 30 december naar Miami en overnachten drie dagen in 5-sterrenhotel Fontainebleau resort. Een dag later luid je samen met Justin Bieber het nieuwe jaar in als VIP op zijn Justin Bieber’s hosted New Year’s Eve party. De zanger trapt de avond zelf af met enkele van zijn grootste hits, gevolgd door een spetterend vuurwerkspektakel. Later komt ook Skrillex nog langs om jullie tot in de vroege uurtjes te entertainen.

Goede doel

Hiernaast krijg je ook nog enkele Justin Bieber merchandise met handtekening van de zanger zelf. Deze once in a lifetime experience is nu voor iedereen binnen handbereik via VakantieVeilingen. En dat is niet het enige goede nieuws: met jouw bieding geef je ook een ander een prachtig begin van het nieuwe jaar want de opbrengst gaat integraal naar het goede doel. Wie geïnteresseerd is om samen met the Biebs het nieuwe jaar in te zetten, kan nog tot 20 december 19:00 uur online bieden op het pakket. Je moet er enkel wel een grote som geld voor overhebben want de teller staat momenteel al op €1606.

Nu enkel nog onze beste dance moves bovenhalen!

Lees ook: