Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > OMG! Je kan een romantische date winnen met Leonardo DiCaprio!

OMG! Je kan een romantische date winnen met Leonardo DiCaprio!

OMG! Je kan een romantische date winnen met Leonardo DiCaprio!

Wie altijd al eens gedroomd heeft om Leonardo DiCaprio diep in de ogen te kijken tijdens een romantische tête-à-tête, ziet die droom binnenkort misschien wel in vervulling gaan. De acteur gaat namelijk op 17 november een bezoekje brengen aan het non-profit restaurant ‘Home’ in Edinburgh en omdat alleen maar alleen is, wil hij graag het gezelschap van een van zijn fans. Pick me, pick me!

Om kans te maken op een romantische date hoef je helemaal geen Victoria’s Secret-model te zijn, je hoeft namelijk enkel 5 Britse pond te doneren én een reis naar Edinburgh te plannen. Met die 5 pond koop je niet enkel een maaltijd voor een dakloze, je wint er misschien ook nog wel eens dé droomdate van je leven mee. Kleine prijs voor een once-in-a-lifetime-ervaring, toch?

Extra detail: de winnaar krijgt ook een overnachting en diner voor twee in The George Hotel aangeboden én je krijgt er ook nog een champagne– en shoppingervaring ter waarde van £1000 bij. Voor als jullie de date willen voortzetten in jullie hotelkamer bijvoorbeeld 😉

Inschrijven doe je op de website van Itison. Doe het wel snel, want vandaag is de laatste dag dat je kan deelnemen. Veel succes!

Lees ook: