Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > OMG! Komt er een tweede One Direction-baby?!

OMG! Komt er een tweede One Direction-baby?!

OMG! Komt er een tweede One Direction-baby?!

Er gaan al een tijdje geruchten dat Cheryl, de 33-jarige vriendin van de tien jaar jongere One Direction zanger Liam Payne zwanger is. Hoewel er eerst weinig was om deze geruchten te ondersteunen lijkt er nu toch bewijs te zijn dat Cheryl echt in verwachting is.

Liam en Cheryl samen in Cannes. Mandatory Credit: Photo by Buckner/Variety/REX/Shutterstock (5683017ce) Liam Payne and Cheryl Fernandez-Versini Chopard Trophee presentation, 69th Cannes Film Festival, France – 12 May 2016

De moeder van Cheryl werd namelijk gespot terwijl ze babyspullen aan het shoppen was. En nee, niet één klein schattig cadeautje voor een vriendin die net bevallen was, maar een heel scala aan babyspullen dat elke mommy to be nodig heeft.

Het verhaal dat Cheryl zwanger zou zijn begon de ronde te doen nadat ze te zien was in een video van l’Oréal. Volgens kritische blikken zou Cheryl er wat ‘molliger’ uit zien dan gewoonlijk en dit zou er op duiden dat ze zwanger was. Bekijk de video zelf hieronder, wat denk jij?

Liam zelf wakkerde het vuurtje daarna extra aan door op Twitter zijn bio te veranderen in ‘the luckiest man in the world‘. Waarom zou hij zo gelukkig zijn? Omdat hij vader wordt misschien? Wie zal het zeggen?

screen-shot-2016-09-26-at-5-40-36-pm

Maar toen, na al deze opwinding, ging de moeder van Cheryl ook nog eens naar een babywinkel en kocht daar onder anderen een zijslaapkussen. OMG! Zou het dan echt zo zijn? Komt er een tweede One Direction-baby?! De fans op Twitter lijken het in elk geval zeker te weten: Liam wordt binnenkort vader!

De X-factor

Cheryl en Liam hebben elkaar ontmoet toen hij op 14-jarige leeftijd meedeed aan X-factor en zij in de jury zat, ze noemt hem toen al ‘pretty cute‘. Vanaf 2015 gaan er geruchten dat de twee aan het daten zijn. Vanaf 2016 is de relatie Instagram-official en verandert Liam zijn profielfoto op Instagram in een foto van hen samen (ahw zo schattig). En nu zijn er dus hardnekkige geruchten over een mogelijke zwangerschap. Liams voormalige bandgenoot Louis Tomlinson verwelkomde eerder dit jaar ook al een zoontje. We houden jullie op de hoogte!

Lees ook:

5 dingen om rekening mee te houden als je beste vriendin zwanger is

Harry Styles gespot in Nederland!

Marion Cotillard reageert op geruchten dat ze zwanger is van Brad Pitt

Bron: Elle.nl /instyle.co.uk