Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > OMG: Adele eindigde haar tournee met een babyaankondiging

OMG: Adele eindigde haar tournee met een babyaankondiging

OMG: Adele eindigde haar tournee met een babyaankondiging

Gisterenavond sloot Adele haar concerttournee af in het Amerikaanse Phoenix. Aan het eind van het optreden had de Britse zangeres een wel erg bijzondere boodschap voor haar fans…

Na 107 (!) shows in tien maanden tijd zit het erop voor Adele. De 28-jarige zangeres sloot gisterenavond haar tournee af in Phoenix (Arizona) en bedankte haar fans uitvoerig voor hun steun.

‘I’ll see you on the other side’

Eerder had ze al aangekondigd even van het toneel te verdwijnen om zich te focussen op haar gezin. De Britse heeft nu drie maanden vakantie en zal in februari en maart nog enkele optredens geven in Australië en Nieuw-Zeeland. Daarna zullen we Adele dus een tijdje niet meer zien.

En dat maakte ze gisteren in Phoenix erg duidelijk. De Grammy-winnares nam afscheid van haar fans met de gevleugelde woorden: ‘I’ll see you on the other side. I’m going to have a baby‘. Say whaat??

Postnatale depressie

Adele zou (nog) niet zwanger zijn, maar vertelde tijdens een concert in Nashville vorige maand wel aan het publiek dat ‘haar baarmoeder jeukt’. De ‘Hello’-zangeres heeft samen met haar vriend Simon Konecki al een zoontje van vier, Angelo.

Na de geboorte van Angelo belandde de nieuwe mama in een postnatale depressie, wat haar naar eigen zeggen bang maakte om voor een tweede kindje te gaan. Maar die angst lijkt nu te zijn weggeëbd.

Kort na het concert in Phoenix deelde Adele onderstaande schattige foto van een spandoek gemaakt door Angelo en Simon op Instagram.

Lees ook: