Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > OMG! Actrice Keira Knightley is bang om haar huis te verlaten

OMG! Actrice Keira Knightley is bang om haar huis te verlaten

OMG! Actrice Keira Knightley is bang om haar huis te verlaten

Dat het leven van een celebrity niet helemaal rozengeur en maneschijn is, kunnen we ons wel inbeelden. Ze staan continue in de spotlight, worden afgekraakt om de kleinste onbenulligheden en moeten er 24/7 op hun best uitzien. Maar ze krijgen ook te maken met opdringerige fans en zelfs stalkers. Actrice Keira Knightley vertelde zonet zelfs dat ze te bang is om haar huis te verlaten nadat een 31-jarige man haar maandenlang gestalkt heeft.

De 49-jarige muzikant Mark Revill heeft eerder al toegegeven aan de rechtbank dat hij inderdaad degene is die de actrice al maanden stalkt. Zo heeft hij het huis van Keira Knightley in Londen al verschillende keren bezocht en ‘miauwde’ hij zelfs door het kattenluikje om haar bang te maken. Ook zou hij de actrice meerdere brieven en postkaarten hebben opgestuurd én een USB met een zelfgeschreven liedje genaamd ‘The Fuzzy Kitty Waltz’.

Beetje dom

Revill, die zijn naam zopas nog veranderd heeft naar Mark McCattipus, heeft de actrice meerdere brieven geschreven met de vraag of ze al tijd had gehad om zijn muziek te beluisteren. De man zou namelijk graag een grote muziekcarrière willen uitbouwen en zag zijn kans om dat via Knightley te doen. Op de laatste foto die hij haar stuurde stonden twee katten met het onderschrift ‘Jij bent de rechtse kat, degene die er een beetje dom uitziet, en ik ben de linkse’. Lijkt ons niet de beste manier om haar te overtuigen.

In de schaduw

In een emotionele speech die de actrice voorlas in de rechtbank, zei ze dat ze sindsdien enorm bang is om naar buiten te gaan. “Deze man heeft mij enorm veel stress en paniek bezorgd. Als ik buiten ben en terug naar huis wandel, kijk ik altijd enkele keren achter mij, want wie weet wie er zich in de schaduw schuil houdt,” vertelde Kneightley. De actrice vertelde ook dat zij en haar gezin van plan zijn om te verhuizen. “We hebben hier twee jaar gewoond en hoopten dat we onze dochter hier konden zien opgroeien, maar de gedachte dat zij gevaar loopt, is mijn grootste nachtmerrie.”

Lees ook: