Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Grote opluchting: Olcay Gulsen geeft update na maar liefst vijf uur durende operatie Ruud de Wild

Grote opluchting: Olcay Gulsen geeft update na maar liefst vijf uur durende operatie Ruud de Wild

Grote opluchting: Olcay Gulsen geeft update na maar liefst vijf uur durende operatie Ruud de Wild

Maandag onthulde Ruud de Wild (51) in zijn radioprogramma het verdrietige nieuws dat er darmkanker bij hem was geconstateerd. Vandaag, slechts twee dagen later, moest de dj onder het mes. Zijn geliefde Olcay Gulsen (40) heeft inmiddels een update gedeeld over de operatie en die bestaat gelukkig uit goed nieuws.

Operatie Ruud de Wild

In haar Instagram Stories laat Olcay opgelucht van horen. “Operatie is geslaagd!”, begint de brunette op social media. “Duurde maar liefst vijf uur, maar het is gelukt allemaal.”

Onwijs veel steun

Vlak voor de operatie stond Olcay stil bij alle berichten die zij en Ruud hadden ontvangen. “Soms heb ik zo’n enorme hekel aan social media. Dan denk ik weleens ik stop ermee. Stom gedoe”, gaf ze toe. Maar uiteindelijk zat ze met tranen in haar ogen door alle steun en lieve reacties die het stel had gekregen. “Bedankt dat jullie er zijn voor ons. Het geeft zo ontzettend veel kracht.”

Dankbaar

Ook liet de presentatrice weten dat haar vriend ontzettend “positief en sterk” is. “Was mij zelfs nog aan het oppeppen voordat hij het ziekenhuis in liep. Kortom, ik ben heel dankbaar voor al jullie liefde en steun.”

Diagnose darmkanker

Ruud de Wild kreeg een “aantal maanden geleden” te horen dat hij darmkanker heeft, zo maakte hij maandagmiddag bekend in zijn radioshow De Wild in de Middag. Daarbij liet hij weten het nieuws bewust stil te hebben gehouden en een eerste ingreep al achter de rug te hebben. “Helaas is niet alles weg”, vertelde de radio-dj. “Ik moet nog een keer geopereerd worden en na die operatie moet ik een tijdje revalideren.”

Blijft iets engs

Naar verwachting is de radio-dj drie maanden uit de running. “Ik ben gezegend met de allerbeste artsen en ze zijn er eigenlijk supersnel bij maar ja, kanker blijft kanker en het blijft iets engs”, aldus Ruud. “Ik hoop na die revalidatie terug te komen. Jullie zijn nog niet van mij af.”

Vervanging

In de tussentijd neemt Eddy Keur de presentatie van De Wild in de Middag over, zo meldde KRO-NCRV. De laatste aflevering van Wild in het Weekend, die vrijdag op het programma stond, komt te vervallen. De omroep zegt in een verklaring mee te leven met de 51-jarige Ruud. “We wensen hem alle sterkte en hopen hem weer snel terug te zien in de radiostudio.”

Lees ook
Ruud ‘stil’ van vele reacties op ziekte en prijst zich gelukkig met Olcay: ‘Je bent alles wat ik wens’

Lastige start van relatie

Olcay en Ruud zijn sinds het najaar van 2019 gelukkig samen. De twee vonden elkaar al eerder, maar hun prille liefdesgeluk werd bruut verstoord toen Olcay’s eerste echte liefde plotseling overleed. Ze kon zich na het verlies even niet meer focussen op anderen en verbrak de relatie. Gelukkig bleek niet alles verloren voor het stel. Ruud gaf Olcay de tijd die ze nodig had en besloot op haar te wachten, en Olcay sloot hem enkele maanden later toch weer in haar hart. Inmiddels wonen ze samen in Amsterdam en gaat het tussen hen twee meer dan goed.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Olcay Gulsen (@olcay)

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Olcay Gulsen (@olcay)

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Ruud de Wild (@ruuddewild)

Bron: Story.nl | Beeld: Brunopress, Instagram