Je bent hier: Home > Celebs > Arme Olcay: haar ‘levenswerk’ SuperTrash is definitief failliet

Arme Olcay: haar ‘levenswerk’ SuperTrash is definitief failliet

Celebs
Arme Olcay: haar ‘levenswerk’ SuperTrash is definitief failliet

Het modebedrijf SuperTrash, dat jarenlang in handen was van Olcay Gulsen en zij ‘haar levenswerk’ noemt, is definitief failliet. Op verzoek van de curator heeft de rechtbank in Amsterdam het faillissement uitgesproken over alle activiteiten van de keten. Voor circa zestig medewerkers van SuperTrash is inmiddels collectief ontslag aangevraagd.

Lees ook
SuperTrash failliet slechts maand na ‘vertrek’ van Olcay Gulsen

Steun deed Olcay goed

Vorige week sprak Olcay nog haar dank uit voor alle lieve berichten en steunbetuigingen die ze kreeg nadat bekend werd dat SuperTrash het faillissement had aangevraagd. “Ik ben non-stop overladen met lieve berichten. Het geeft me kracht dat mensen zo reageren en positief over SuperTrash als merk zijn”, zei ze.

‘Ik ben tekort geschoten’

Gulsen gaf ook toe dat ze zelf misschien deels verantwoordelijk is voor de problemen bij het merk. “Ik ben niet de beste continuïteitsmanager gebleken. Ik ben enthousiaste ondernemer, goed in creatief denken en eigenzinnig om een bedrijf op te bouwen. Ik ben iemand die graag veel ballen in de lucht houdt en nu ben ik duidelijk tekort geschoten. Ik heb niet adequaat genoeg gereageerd.”

Wil je niets meer missen van Flair? Neem een abonnement. Profiteer nú van onze speciale aanbieding: 10 nummers voor slechts €10.

Beeld: Hollandse Hoogte

Shoppen is altijd een goed idee