Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Quarantaine brak Olcay Gulsen ondanks gezelschap Ruud de Wild op: ‘Ik begon me te vervelen’

Quarantaine brak Olcay Gulsen ondanks gezelschap Ruud de Wild op: ‘Ik begon me te vervelen’

Quarantaine brak Olcay Gulsen ondanks gezelschap Ruud de Wild op: ‘Ik begon me te vervelen’

Net als ieder ander zat Olcay Gulsen (39) de afgelopen maanden aan huis gekluisterd. Samen met haar geliefde Ruud de Wild (51) weliswaar, maar dat betekent niet dat de lockdown en bijbehorende quarantaine haar gemakkelijk af zijn gegaan.

Verveelde Olcay

Sinds een paar weken is Ruud ingetrokken bij Olcay, maar ondanks het gezelschap van haar vriend begon al het thuiszitten de presentatrice behoorlijk op te breken. Ze is dan ook maar wat blij met de versoepeling van de maatregelen. “De eerste drie weken gingen nog, daarna begon ik me te vervelen”, geeft ze toe in Veronica Magazine. “Ik ben normaal best een hittepetit. (…) Nu moest het verplicht een paar tandjes lager, waardoor de snelheid er helemaal uit was.”

Vakantiegevoel

Daarnaast biecht de brunette op dat ze op een gegeven moment een soort vakantiegevoel kreeg. Daardoor is ze naar eigen zeggen een beetje laks geworden. “Normaal sta ik op, spring ik onder de douche en kan de dag beginnen. De afgelopen weken liep ik vaak om één uur ’s middags nog met mijn ochtendjas aan door het huis.” Ook vloeide de alcohol rijkelijk in huize de Wild-Gulsen. “Normaal drink ik ook pas ’s avonds een wijntje, de laatste tijd deed ik dat vaak in de middag al. Dat is niet de bedoeling, maar je moet toch wat?”

‘Echt gezellig’ met Ruud

Dat Olcay zich een beetje begon te vervelen de afgelopen tijd, had gelukkig niets met de radio-dj te maken. Met hem heeft ze het nog altijd ontzettend leuk. “Als we niet bezig zijn met de laatste dingen uitpakken, dan spelen we veel spelletjes. Dat is echt gezellig, want ik ben bloedfanatiek”, aldus Gulsen. “Het enige wat ik wil is winnen, dus Ruud en mijn zussen moeten er regelmatig aan geloven.”

Tijdelijke breuk

Hoewel Olcay en Ruud momenteel hun geluk niet op kunnen, waren de twee afgelopen jaar een tijdje uit elkaar. Na een relatie van vier maanden maakte het koppel een jaar geleden bekend er een punt achter te hebben gezet. Die breuk bleek tijdelijk te zijn; in september liet Olcay weten weer aan het daten te zijn met Ruud.

Trouwen

Inmiddels wonen de twee samen. Of ze al toe zijn aan een volgende stap in hun relatie? Toen onlangs het onderwerp ‘trouwen’ werd aangesneden in een interview, deden de twee opvallende uitspraken. “Ruud is al drie keer verloofd geweest, ik ben al drie keer verloofd geweest. Misschien is in dit geval wel vier keer is scheepsrecht”, zei Olcay toen. Haar geliefde vulde aan: “Ik wil het wel.”

Lees ook
Romantische balkonscène: Olcay en Ruud delen eerste samenwoonfoto vanuit gezamenlijke stulpje

Gezinsuitbreiding?

En kinderen? “Ruud heeft drie kinderen, drie hele leuke kinderen en die logeren ook hier. Ze hebben genoeg kamers en iedereen is welkom, maar we hebben het niet gehad over eigen kinderen. Die vraag wordt ons wel vaker gesteld, maar daar hebben we het nog niet echt over gehad”, zei de presentatrice er onlangs over. In een eerder interview zei Olcay er wat anders over: “Er zit nu iemand op de bank naast me heel hard te lachen. Dat lijkt me een duidelijk antwoord op die vraag.” Uit eerdere relaties heeft Ruud drie kinderen: dochter Toy (17), zoon Johnny (11) en dochter Teddy (8).

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Ready voor mijn eerste event #hetnieuwenormaal

Een bericht gedeeld door Olcay Gulsen (@olcay) op

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Story.nl | Beeld: Brunopress, Instagram