Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Olcay Gulsen over liefje Ruud de Wild: ‘Ik dacht dat hij een boze vent was’

Olcay Gulsen over liefje Ruud de Wild: ‘Ik dacht dat hij een boze vent was’

Olcay Gulsen over liefje Ruud de Wild: ‘Ik dacht dat hij een boze vent was’

Presentatrice Olcay Gulsen en radio-dj Ruud de Wild zijn sinds 2019 een setje en dolgelukkig. Voordat ze elkaar leerden kennen hadden ze een ander beeld over elkaar, zo vertelt de knappe Olcay nu aan Beau Monde.

Olcay Gulsen glamourvrouw en Ruud boze vent

Olcay Gulsen werd geïnterviewd voor de nieuwe Beau Monde. Daarin vertelt ze dat het beeld dat ze in eerste instantie van haar grote liefde had, helemaal niet klopt: “Hij vond mij een glamourvrouw en ik dacht dat Ruud een boze vent was. Zo’n irritante, ingewikkelde artistiekeling die overal over nadenkt.” Inmiddels weet ze beter: “Daar klopt helemaal niets van, want hij is de allerliefste, heel empatisch en supersociaal. Allemaal kenmerken die ik hem niet snel had toegedicht.”

Lees ook: 
Olcay helemaal in de wolken: ‘Ik zou wel oud willen worden met Ruud’

Herstel Ruud de Wild

Begin maart werd bekend dat Ruud de Wild de diagnose darmkanker had. Hij vertelde dit tijdens zijn radiouitzending. Hij had toen al de eerste ingreep gehad, maar niet alles was weg. In april kon hij melden ‘van de gevreesde K’ af te zijn. In het interview met Beau Monde vertelt Olcay nu dat het langzaamaan steeds beter gaat met Ruud. “Fysiek kan hij nog niet veel aan, maar we bouwen het weer op met wandelingen. De eerste weken kon hij de straat niet eens uit en inmiddels loopt hij een paar kilometer per dag. Dat geeft vertrouwen.”

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Ruud de Wild (@ruuddewild)

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: NU.nl | Beeld: BrunoPress