Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Pijnlijk na breuk: Olcay open over seksleven met Ruud in nieuw interview

Pijnlijk na breuk: Olcay open over seksleven met Ruud in nieuw interview

Celebs
Pijnlijk na breuk: Olcay open over seksleven met Ruud in nieuw interview

De relatie van Olcay Gulsen en Ruud de Wild liep iets meer dan een week geleden op de klippen. Een nieuw interview – afgenomen toen alles nog koek en ei was #pijnlijk – maakt duidelijk dat het aan hun seksleven in ieder geval niet gelegen heeft.

‘Dan gaat de seks vanzelf’

De presentatrice onthult in de nieuwe LINDA. dat het ‘vanzelf’ ging tussen de lakens. Met haar ex Frans Ghazi had Olcay weinig zin in seks, geeft ze toe. “Maar met Ruud is alles anders”, liet ze aan het tijdschrift weten toen ze nog samen was met de radio-dj. Hij was stapelgek op de voormalig modeontwerpster en zei regelmatig dat hij van haar hield. Dat warmde haar wel op. “Dan gaat seks vanzelf. Hij is aantrekkelijk, maar ik ben vooral gevallen voor zijn intelligentie en brede kijk op het leven. We raken niet uitgepraat.” Volgens Olcay helpt het ook dat Ruud ouder is. “Geen poespas van hoeveel tijd je tussen een berichtje moet laten. Ik heb drie serieuze relaties gehad, maar dit nog nooit meegemaakt.”

Breuk

Helaas waren de lieve woordjes van Ruud en het goede seksleven niet voldoende. De relatie strandde begin juni, kort nadat er een drama afspeelde in Olcay’s leven. “Mijn ex-vriend en mijn beste vriend onverwacht overleden. Ik bedoel daarmee één en dezelfde persoon. Het gaat om een Engelsman, die nadat onze relatie eindigde altijd mijn beste vriend is gebleven”, vertelt ze aan Story. “Zijn overlijden heeft mij aan het denken gezet. Dingen een ander perspectief gegeven. Het heeft me er nog meer van overtuigd dat ik moet genieten van het leven. Dat het tijd is om alle ruimte voor mezelf te nemen, in plaats van iemand anders de hele tijd te entertainen. Dat is de reden.”

Lees ook
Olcay verklaart plotselinge relatiebreuk met Ruud de Wild: ‘Er is iets naars gebeurd’

Definitief

Het moge duidelijk zijn dat Olcay degene is geweest die een punt achter de relatie heeft gezet. En dat moet een ongelooflijke klap voor Ruud zijn, die de afgelopen vier maanden met Olcay als een droom beleefde. Een lang gekoesterde droom ook nog, want op het moment dat de vonk tussen de twee oversloeg, was Ruud al anderhalf jaar verliefd op Olcay. Maakt Ruud nog een kans als Olcay straks voldoende tijd voor zichzelf heeft kunnen nemen? Het lijkt er helaas niet op. “Nee, dit is wel definitief”, zei Olcay vorige week over de breuk.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Voor één keer interviewde @olcay mij in 30 MINUTEN RAUW. Check de link in m’n bio om de podcast te luisteren. #verjaardag #podcast

Een bericht gedeeld door Ruud de Wild (@ruuddewild) op

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Story | Beeld: Edwin Smulders

Shoppen is altijd een goed idee