Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Olcay helemaal in de wolken: ‘Ik zou wel oud willen worden met Ruud’

Olcay helemaal in de wolken: ‘Ik zou wel oud willen worden met Ruud’

Olcay helemaal in de wolken: ‘Ik zou wel oud willen worden met Ruud’

Liefdeskoppel Ruud de Wild (51) en Olcay Gulsen (40) komen steeds dichter bij elkaar. In de afgelopen aflevering van ‘Het Hek Van De Dam’ gingen Ruud de Wild (51) en Olcay Gulsen (40) niet alleen schapen herden, het leverde ook een emotioneel gesprek op.

Emotioneel

“Ik heb wel het idee dat onze relatie anders is dan alle andere relaties die ik heb gehad”, verklaart Olcay haar liefde, waarna Ruud even stil is. “Ik ben meestal degene die dat zegt”, vertelt hij emotioneel. “Nu zegt jij dat dus dat vind ik een beetje ongemakkelijk, maar wel heel leuk.” Olcay: “Ik dacht nooit in een relatie aan de komende jaren, maar wel met jou. Ik zou wel oud willen worden met jou”, waarna Ruud zijn zegt dat ze ‘de meest bijzondere vrouw’ is die hij kent.

Schuldgevoel

De radio-dj doet in het programma ook een boekje open over zijn eerdere relatie. Met name tegenover zijn kinderen voelt hij zich nog regelmatig schuldig. “Het was anders bedoeld”, vertelt hij stilletjes. Het voelt voor hem dan ook als falen dat hij niet meer samen is met de moeder van zijn kinderen. Uit eerdere relaties heeft Ruud drie kinderen: dochter Toy (17), zoon Johnny (11) en dochter Teddy (8). Of het stel plannen heeft om ook hun liefde te bekronen met een kleintje? Gulsen: “Er zit nu iemand op de bank naast me heel hard te lachen. Dat lijkt me een duidelijk antwoord op die vraag”, vertelde Olcay eerder.

Olcay en Ruud wonen samen

Begin april kondigden Olcay Gulsen en Ruud de Wild aan klaar te zijn voor de volgende stap in hun relatie: het stel maakte bekend te gaan samenwonen. In Story vertelde Olcay over het besluit om samen te wonen. “We waren toch al zo ongeveer elke dag bij elkaar”, aldus de presentatrice tegenover het entertainmentblad. “Dus eigenlijk verandert er ook weer niet zo heel veel.”

Zware periode

Hoewel veel koppels de coronacrisis als ultieme relatietest ervaren, kiezen Olcay en Ruud er juist nu voor om onder één dak te gaan wonen. “Ik kan me heel goed voorstellen dat wanneer je elkaar niet meer zo heel leuk vindt, dat deze periode een heel zware is. Maar Ruud en ik weten dat we ook in zware tijden goed samen kunnen zijn”, stelt Gulsen. Ze ging het avontuur dan ook ontspannen aan. “Ik maak me absoluut geen zorgen.”

Lees ook:
Ruud de Wild en Olcay Gulsen hinten op bruiloft: ‘Ik wil het wel’

Tijdelijke breuk Olcay en Ruud

Hoewel Olcay en Ruud momenteel hun geluk niet op kunnen, waren de twee afgelopen jaar een tijdje uit elkaar. Na een relatie van vier maanden maakte het koppel vorig jaar in juni bekend er een punt achter te hebben gezet. Over die breuk heeft Olcay meerdere keren een boekje opengedaan. “Ruud en ik waren samen op vakantie in Kroatië toen ik te horen kreeg dat mijn eerste grote liefde was overleden, James Harris”, vertelde ze eerder. “Dat is de grootste reality check uit mijn leven geweest. Ik moet nu eerst mijn eigen gedachten op een rijtje zien te krijgen.”

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: RTL Bouelvard | Beeld: Peter Smulders