Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Oelala: ook Olcay Gulsen gaat uit de kleren in ‘For One Night Only’

Oelala: ook Olcay Gulsen gaat uit de kleren in ‘For One Night Only’

Oelala: ook Olcay Gulsen gaat uit de kleren in ‘For One Night Only’

Ook Olcay Gulsen voegt zich bij de bekende Nederlanders die uit de kleren gaan voor de nieuwe Net5-special For One Night Only. Dat maakte ze op haar Instagram bekend met een groepsfoto van alle deelnemers van de special. 

Olcay Gulsen For One Night Only

“Uit de kleren… maar wel voor een mooi doel!”, schrijft de presentatrice zaterdag op Instagram bij een groepsfoto van de deelnemers. In For One Night Only voeren verschillende bekende Nederlanders eenmalig een striptease-act op om aandacht te vragen voor de vroege opsporing van kanker.

Eerste keer dat vrouwen meedoen

Het is de tweede keer dat Net5 deze special organiseert, maar de eerste keer dat er ook vrouwen meedoen. Naast Gulsen zijn dat actrices Tjitske Reidinga en Fockeline Ouwerkerk en zangeres Ellen ten Damme. Onder de mannelijke deelnemers bevinden zich deze keer onder anderen Giel Beelen en Simon Keizer.

Lees ook
Ruud de Wild dankbaar voor Olcay Gulsen na ziekte: ‘Er waren geen grenzen meer’

Ruud de Wild

Het is niet zo gek dat Olcay ook een van de deelnemers is. Haar vriend Ruud de Wild had onlangs nog een heftige ervaring met darmkanker – waarvan hij nu overigens gelukkig weer genezen is – en dat heeft natuurlijk ook het nodige met Olcay gedaan. Begin maart werd bekend dat Ruud de Wild de diagnose darmkanker had. Hij vertelde dit tijdens zijn radiouitzending. Hij had toen al de eerste ingreep gehad, maar niet alles was weg. In april kon hij melden ‘van de gevreesde K’ af te zijn. In het interview met Beau Monde vertelde Olcay een paar maanden geleden dat het langzaamaan steeds beter ging.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Olcay Gulsen (@olcay)

Bron: ANP, Instagram | Beeld: Brunopress, Instagram