Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Olcay Gulsen slaapt niet minder om leeftijdsverschil met Ruud de Wild: ‘We hoeven elkaar weinig uit te leggen’

Olcay Gulsen slaapt niet minder om leeftijdsverschil met Ruud de Wild: ‘We hoeven elkaar weinig uit te leggen’

Olcay Gulsen slaapt niet minder om leeftijdsverschil met Ruud de Wild: ‘We hoeven elkaar weinig uit te leggen’

Olcay Gulsen (40) en Ruud de Wild (52) zijn een van de paar powerkoppels die de Nederlandse showbizzland kent. De twee lijken het hartstikke gezellig met elkaar te hebben en ook al zit er een aardig leeftijdsverschil tussen, daar slaapt Olcay in ieder geval niet minder om. Dat vertelt ze in tijdschrift ‘Beau Monde’.

Goed inleven

“Mannen worden toch op latere leeftijd volwassen”, aldus de 40-jarige presentatrice. Ze vindt het dus eigenlijk best wel fijn dat haar vriend wat ouder is. Veel levenservaring speelt hier dan ook zeker met mee. Ze vertelt: “Als de een ’n makkelijk leven heeft gehad en de ander veel narigheid heeft meegemaakt, kun je je goed inleven. Wij hebben allebei een ingewikkelde jeugd gehad waardoor je op latere leeftijd vaak moeilijk kunt aarden.” Ze gaat verder: “We hoeven elkaar weinig uit te leggen.”

Korte pauze

Twee jaar geleden namen de twee, die nu overigens heel gelukkig lijken, een korte relatiepauze. Het koppel heeft nu “bewust voor elkaar gekozen” en zijn nu sterker dan ooit, volgens Olcay. “Ik was nog aangeslagen door het overlijden van mijn ex. Als je verdriet hebt, ben je een soort van ontoerekeningsvatbaar.” Ruud en Olcay hadden toentertijd nog niet die band en, “als je dan toch bij elkaar blijft kunnen er dingen gebeuren die niet meer te repareren zijn”, aldus de presentatrice.

Trouwen

Ook vertelt ze in het blad niet eens per se te willen trouwen. Dat is volgens haar maar een “ouderwets instituut” en heeft daarover dan ook zeker haar twijfels. “Ruud lijkt het wel heel romantisch om te trouwen. Laatst zei hij gekscherend: ‘Als ik niet doodga, ga ik met je trouwen.’ Wat ik dan doe? Dan trouw ik wel.”

Is het nu dus wachten op een verlovingsaankondiging van de twee?

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Olcay Gulsen (@olcay)

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief. 

Bron: Story | Beeld: Peter Smulders, Instagram