Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Olcay openhartig over eerste date met Ruud én wanneer de vonk oversloeg

Olcay openhartig over eerste date met Ruud én wanneer de vonk oversloeg

Celebs
Olcay openhartig over eerste date met Ruud én wanneer de vonk oversloeg

Inmiddels zijn Ruud de Wild en Olcay Gulsen alweer een paar maanden samen. Het koppel deelde onlangs een eerste romantische foto samen én hebben al meermaals een klein boekje opengedaan over hun relatie. Maar nu gaat de presentatrice voor het eerst dieper in op haar eerste date met de radio-dj en hun liefde voor elkaar.

Volgens Olcay leren de twee bijna iedere dag wel iets van elkaar en kunnen ze uren met elkaar praten. De relatie is dan ook heel gelijkwaardig in balans. “Ruud is een uitgesproken persoon met een duidelijke mening die hij kan onderbouwen. Maar ook lief en zacht”, zegt ze in Grazia. “Er zijn nog geen irritaties of discussies geweest, omdat we heel like-minded zijn. Frustraties en ruzies beginnen pas als mensen elkaar niet begrijpen.”

Eerste date

Ze had tijdens de eerste date al het gevoel dat het wel iets tussen haar en Ruud zou kunnen worden. Ze vond het namelijk al vanaf het moment dat ze hem naar binnen zag lopen een interessante man. “We kenden elkaar via Boulevard, maar het contact verwaterde. Toen ik net was verhuisd na mijn relatiebreuk, stuurde hij me een berichtje: of ik mee wilde doen aan zijn podcast”, aldus Olcay. Dat sloeg ze af, maar het contact bleef.

Lees ook
Oud-werknemers SuperTrash klappen uit de school: ‘Olcay schold, tierde en schoffeerde het hele team’

Verliefd

Eerder liet Gulsen aan RTL Boulevard al weten: “Ruud is absoluut een lieve man. We kunnen onwijs leuk met elkaar kletsen. Ik ben wel echt verliefd.”

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Story.nl | Beeld: Bart Honingh voor Flair

Shoppen is altijd een goed idee