Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Olcay Gulsen overweegt borstverkleining: ‘Ik stoor me eraan’

Olcay Gulsen overweegt borstverkleining: ‘Ik stoor me eraan’

Olcay Gulsen overweegt borstverkleining: ‘Ik stoor me eraan’

Olcay Gulsen ziet er prachtig uit, maar ook zij kampt met enkele onzekerheden. De 40-jarige presentatrice laat weten een cosmetische ingreep in de toekomst niet uit te sluiten. Ze overweegt zelfs serieus een borstverkleining te ondergaan, vertelt ze in een openhartig interview met tijdschrift Beau Monde.

Borstverkleining

De brunette vertelt openhartig dat ze niet wil afvallen en tevreden is met haar lichaam, maar haar cupmaat wel graag wat kleiner zou willen. Ze vertelt zich niet heel comfortabel te voelen bij de omvang van haar borsten, die naar eigen zeggen door de jaren heen flink groter zijn geworden dan ze waren. “Door de jaren heen zijn het enorme bazooka-tieten geworden waar ik me enorm aan stoor”, vertelt Olcay.

Lees ook:

Olcay Gulsen over liefje Ruud de Wild: “Ik dacht dat hij een boze vent was”

Strak blijven

Olcay Gulsen had jaren een eigen kledinglijn, maar heeft momenteel een eigen cosmeticalijn op haar naam staan. Terwijl ze dus heel goed weet hoe de industrie in elkaar zit, geeft ze eerlijk toe toch nog af en toe in marktingpraatjes te vallen in de hoop een rimpeltje minder te krijgen. “Vroeger kon ik redelijk strak blijven zonder er iets voor te doen. Die tijd is helaas voorbij”, aldus de presentatrice.

Bindweefselmassage

De vriendin van Ruud de Wild laat ook weten erg nieuwsgierig te zijn naar bindweefselmassages. Veel bekende Nederlanders, waaronder bijvoorbeeld Lieke van Lexmond en vlogger Monica Geuze doen het. De belofte: een strakker lichaam zonder putjes en deukjes. Olcay: “Daar hoor ik hele goede verhalen over”, aldus Olcay. “Dat wil ik proberen.” Of de presentatrice ook echt een borstverkleining ondergaat in de toekomst, weet ze echter nog niet.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Olcay Gulsen (@olcay)

 Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: RTL Boulevard | Beeld: Brunopress